Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ducks riešia pred play-off komplikovanú brankársku situáciu

Ešte pred vyše mesiacom by bol nepopierateľnou jednotkou. Brankár Jonas Hiller sa však v závere základnej časti výrazne trápil a je možné, že v hierarchii Anaheimu Ducks skončí v play-off až ako brankárska trojka.

Kalifornský tím čaká prvý zápas série proti Dallasu Stars už v stredu a tréner Bruce Boudreau nechcel prezradiť, koho postaví do brány. Favoritom je ale Frederik Andersen, ktorému sa v premiérovej sezóne v NHL zatiaľ darilo.

Dvadsaťštyriročný Dán je už zotavený zo zranenia a je pripravený nadviazať na svoje excelentné čísla aj v play-off. V základnej časti mal skvelú bilanciu 20-5-0 a výbornú 92,3% úspešnosť zákrokov.

„Po prvýkrát budem súčasťou play-off NHL, ešte len teraz začína zábava. Cítim sa dobre a ak dostanem šancu, tak sa budem cítiť v pohode, keď zamierim do brány,“ skonštatoval Andersen.

Vynikajúco sa práve počas jeho absencie ujal mladý Američan John Gibson. Ešte len dvadsaťročný rodák z Pittsburghu mal po svojom debute bilanciu 3-0-0 s 95,4% úspešnosťou zákrokov a je ďalšou vhodnou voľbou Ducks. A hoci týmto dvom brankárom sa darilo lepšie, ani Hiller nie je až takou zlou možnosťou, ak by k tomu malo dôjsť.

„Sme v pozícii, v ktorej máme troch dobrých brankárov. Nemyslím si, že môžem niečo výrazne pokaziť, ak vyberiem hocikoho z nich,“ povedal Boudreau. Aj Hiller sa vyjadril k situácii: „Nie som v poslednej dobe ten najšťastnejší človek, okolo ktorého by ste chceli byť. Môžete sa opýtať mojej manželky.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies