Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Reprezentácia

Príprava pred MS: Slováci prehrali s Fínmi 0:3

Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali vo svojom piatom prípravnom zápase pred majstrovstvami sveta s Fínmi 0:3.

ČLÁNOK JE Z DIELNE SLOVAKKHL.sk

Slovensko – Fínsko 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

Góly: 8. Keränen (Teräväinen, Pakarinen), 31. Hytönen (Immonen, Hietanen), 45. Teräväinen

Zostava Slovenska: Janus - Sloboda, Ďaloga, Marinčin, V. Mihálik, Valach, Švarný, Deyl, Brejčák - Šatan, J. Mikúš, Nagy - Miklík, Marcinko, Tybor - Bartek, Špirko, Réway - Bakoš, Bulík, Zuzin - A. Šťastný.

Článok pokračuje pod reklamou

V slovenskom drese zasiahli do akcie už aj obrancovia Marinčin s Deylom a útočník Marcinko. V bránke dostal od začiatku príležitosť Janus. A práve on mal v úvode zápasu viac práce ako jeho kolega na opačnej strane. V tretej minúte hrali Slováci prvú presilovú hru, no k výraznejšiemu tlaku sa nedostali. Naopak, Fíni zaútočili v ôsmej minúte, keď Michael Keränen prekonal Janusa – 0:1. Hostia hrali aktívne aj ďalších minútach, ale slovenskí hokejisti ich do šancí nepúšťali. V závere prvej tretiny fauloval Tybor a v početnej výhode si zahrali aj Fíni.

Druhá časť začala dvoma príležitosťami Hytönena, ale Janus bol pozorný. Zo slovenských hráčov odpovedal Ďaloga, ktorý však neprekonal iba devätnásťročného brankára Sarosa. V 24. minúte mohol Pakarinen zvýšiť náskok „Suomi", ale v oslabení tesne minul Janusovu svätyňu. O sedem minút neskôr sa hostia predsa len dočkali druhého presného zásahu. Hytönen vystrelil pomedzi nohy Deyla a prekvapil slovenského gólmana. Na druhej strane predviedli peknú akciu Réway s Bartekom, ale stav sa nezmenil.

Slováci začali tretie dejstvo aktívne. Réway s Bartekom si opäť vytvorili príležitosť, no Saros odolal. Gólom v jeho sieti neskončila ani šanca Bakoša, ktorého spoza bránky našiel Bulík. Fíni odolali a v 45. minúte pridali tretí gól. Postaral sa oň Teuvu Teräväinen. Po tom, ako Slováci prečkali vylúčenie Marinčina, si aj oni zahrali v početnej výhode. Stav sa však nezmenil. V závere si prvá formácia Šatan, J. Mikúš, Nagy vytvorila veľký tlak, ale Saros chytal skvele, aby si napokon pripísal čisté konto. Druhý zápas sa odohrá v sobotu v Poprade.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies