Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Holland sa stále nerozhodol o Alfredssonovi

Generálny manažér Detroitu Red Wings Ken Holland sa neponáhľa s rozhodovaním o budúcnosti švéskeho veterána Daniela Alfredssona v jeho tíme. Podľa najnovších informácií sa s hráčom porozpráva v priebehu budúceho týždňa.

Približne pred dvoma týždňami Holland povedal, že konečné rozhodnutie nepadne skôr ako v septembri. V stredu upresnil informácie o štyridsaťjedenročnom pravom krídelníkovi pre denník Detroit Free Press:

„Nehovoril som s ním približne mesaic. Trénuje tvrdo a pripravuje sa na hranie, pretože chce hrať. Keď som s ním hovoril naposledy, povedal, že sa cíti dobre. Chcel by hrať ďalší rok a chce hrať za nás. No chce hrať len ak cíti, že môže prispieť. Najlepším testom je pre neho korčuľovať pár týždňov až do tréningového kempu."

Ten začnú „červené krídla" 18. septembra, no Holland povedal, že sa s rodákom z Göteborgu porozpráva už na budúci týždeň. Aldredsson bol v ostatnom ročníku najproduktívnejším hráčom Detroitu so 49 bodmi v 68 zápasoch základnej časti aj napriek zdravotným problémom. Celú predošlú kariéru strávil v Ottawe Senators.

Pozri aj:
O Alfredssonovej budúcnosti sa rozhodne najskôr v septembri




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies