Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kadri chce pred novou zmluvou streliť viac gólov

Jozef Struhár  
01.09.2014

Nazem Kadri vstúpi do dôležitej sezóny. V tej uplynulej sa mu nedarilo podľa predstáv, no teraz je pripravený dokázať, že si zaslúži viac uznania. Pre útočníka Toronta Maple Leafs to bude dôležitejšie aj preto, že mu končí zmluva.

Dvadsaťtriročný hokejista chce zlepšiť svoje čísla oproti minulej sezóne, v ktorej strelil 20 gólov a nazbieral 50 bodov. Teraz by chcel viac z kolektívnych i individuálnych dôvodov – chce pomôcť tímu postúpiť do play-off a vyslúžiť si bohatší kontrakt. Tomu prispôsobil aj letnú prípravu.

„Poctivo pracujem na mojej strele a rýchlom uvoľnení puku. Viem, že veľa brankárov NHL nemôže byť prekonaných bez schopnosti rýchlo vystreliť puk z hokejky. Ani to nemusí byť silná strela, ak je uvoľnenie puku rýchle. Snažím sa, aby som strelil o čosi viac gólov a mal aj viac striel na bránu,“ povedal Kadri.

Kadri vlani zaznamenal len 148 striel na bránu v 78 zápasoch. V jeho hre mali prevahu skôr prihrávky a tvorba hry, no snaha zlepšiť sa po streleckej stránke je chválitebná. V doterajších 177 dueloch NHL strelil 46 gólov, kým prihrávok si pripísal 67.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies