Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

DeKeyser je znepokojený z rokovaní o jeho novej zmluve

Danny DeKeyser bol síce po skončení poslednej sezóny optimistický ohľadom podpisu novej zmluvy s Detroitom Red Wings, no do začiatku tréningového kempu ostáva pár dní a obe strany stále rokujú. Mladý obranca je z toho právom znepokojený.

Dvadsaťštyriročný Američan strelil v 65 zápasoch základnej časti ostatného ročníka štyri góly a spolu si pripísal 23 bodov, no ani to mu zatiaľ nezaručilo nový kontrakt. Nahrávať by mu mohol fakt, že aj keď do NHL prešiel rovno z univerzity v skrátenej sezóne, odohral vlani v priemere 21 minút a 38 sekúnd na zápas.

„Som trochu znepokojený. Dúfam, že sa dohodneme skoro, lebo tréningový kemp začína už o niekoľko dní," uvedomuje si rodák z Detroitu, ktorý však nestráca nádej: „Stále si myslím, že sa nejako dohodneme ešte pred kempom."

DeKeyser má potenciál hrávať pravidelne za prvý tím „červených krídel", no skok z univerzitnej súťaže do zámorskej profiligy bez absolvovania nižších líg je predsa len dosť náročný a etablovanie hráča si vyžaduje viac času. Pre jeho napredovanie je ale lepšie nevynechať ani jeden zápas, a preto je dôležité ukončiť rokovania čo najskôr.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies