Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Hossa, Pánik i Meszároš sa tešili z výhier (príprava)

V deviatich prípravných zápasoch, ktoré sa v NHL odohrali v utorok, sa slovenským hráčom bodovať nepodarilo. V akcii sa predstavili traja, ktorí odohrali svoje prvé zápasy po lete. Andrej Meszároš dokonca prvý zápas v novom drese.

Marián Hossa bol súčasťou zápasu dvoch rivalov, Chicaga a Detroitu. Diváci v ňom veľa gólov nevideli, ale mohli sa tešiť z víťazstva domáceho tímu. Rozhodol o ňom vo štvrtej minúte predĺženia Toews. Strelecky sa presadil aj Kane a Keith zaznamenal dve asistencie. Crawforda zo 14 striel prekonal Glendening, ktorý otvoril skóre duelu. Darlinga potom z ôsmich striel nikto neprekonal. V bráne Red Wings sa vystriedali Gustavsson a Mrázek. Obaja kapitulovali raz, pričom Švéd čelil 12 strelám a Čech siedmim. Hossa na ich bránu vyslal tri strely, urobil jeden bodyček a odsedel si dve trestné minúty. V akcii strávil 18 a pol minúty.

Obranca Andrej Meszároš bol pri svojom debute v drese Buffala najvyťažovanejším hráčom tímu i zápasu. Pri takmer polhodinovom pobyte na ľade zaznamenal jeden bodyček, štyri bloky a jeden strelecký pokus. Tešil sa aj z víťazstva, keď Sabres po góloch Stafforda a Ennisa porazili Carolinu 2:0. Čisté konto vychytal Enroth, ktorý zneškodnil 35 striel. V bráne Hurricanes nekapituloval ani Chudobin, ktorý čelil 9 strelám. Potom ho vystriedal MacIntyre a ten inkasoval dva góly z 12 striel.

Článok pokračuje pod reklamou

V akcii sa predstavil aj Richard Pánik, ktorého Tampa dvakrát prehrávala, ale nakoniec Nashville porazila pomerom 4:2. Slovenský útočník, ktorý odohral 17 minút, k tomu však bodmi nepomohol a zaknihoval len tri strely a tri bodyčeky. Skoro strelil aj gól, no pre nedovolené bránenie v hre brankárovi ho rozhodcovia neuznali. Z jeho spoluhráčov sa dvakrát presadil trojbodový Marchessault, víťazný gól vsietil Barberio a do čierneho sa trafil aj Kučerov. Namestnikov nazbieral tri asistencie, v bráne podal veľmi dobrý výkon jeho krajan Vasilevskij, ktorého z 30 striel prekonali len Forsberg a Smith. Hutton zastavil 19 z 20 striel, Mazanec z 15 striel inkasoval trikrát.

V príprave sa stretli aj dvaja rivali, Montreal a Boston. Bez slovenskej účasti sa z víťazstva 3:2 tešili hráči kanadského tímu. Tí síce po góloch Spoonera a Frasera prehrávali 0:2, ale potom sa dokázali presadiť už len Sekáč, Thomas a Bowman. Tokarski inkasoval oba góly z 10 striel, kým MacDonald zastavil všetkých 14 striel. Na druhej strane, Svedberg inkasoval dva góly z 18 striel. Tretí gól inkasoval Subban, ktorý v tretej tretine čelil 10 strelám. Jeho brat za „Habs“ nenastúpil.

Bobrovskij (30 zákrokov) a Dansk (12 zákrokov) dokopy vychytali čisté konto proti Pittsburghu, ktorý Columbus porazil pomerom 2:0. O góly sa postarali Chaput a Atkinson, ktorí si navzájom prihrávali na presné zásahy. „Tučniak“ Greiss však inkasoval len jeden gól z 27 striel. Atkinson posielal puk do prázdnej brány.

Góly neinkasovali ani brankári Toronta, ktoré porazilo Philadelphiu 4:0. Bernier urobil 12 zákrokov, Bibeau 15. V bráne Flyers stál len Mason, ktorého z 32 striel prekonali Van Riemsdyk, Kozun, Franson a mladý Nylander.

Rovnakým pomerom 4:0 skončil aj zápas medzi Anaheimom a Arizonou. Z výhry sa tešili „kojoti“. Z 29 striel dokázali Gibsona prekonať Lessio, Moss a dvakrát Hodgman. V bráne Coyotes stáli Domingue (28 zákrokov) a Langhamer (8 zákrokov).

Vancouver a San Jose medzi sebou v utorok odohrali dva zápasy. V Kanade sa z víťazstva 4:2 tešili domáci Canucks, o ktorých výhre rozhodol Horvat. Presadili sa ale aj Jordan Subban, Shinkaruk a v závere aj Vey, ktorý svoj trojbodový výkon zakončil strelou do prázdnej brány. Lack a Cannata urobili zhodne po 16 zákrokov. Druhý menovaný však vyťahoval puk z brány po góloch Burnsa a Marleaua. Za Sharks chytal Stalock, ktorý čelil 18 strelám. Druhý zápas tiež vyhral domáci tím. San Jose v ňom uspelo 5:2 vďaka gólom Goodrowa, Goldobina, Pavelského a Thorntona, ktorý sa presadil dvakrát. Bonino a Jensen vsietili góly Canucks.

Výsledky

Buffalo – Carolina 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Columbus – Pittsburgh 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Montreal – Boston 3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Toronto – Philadelphia 4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Tampa Bay – Nashville 4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
Chicago – Detroit 2:1 PP (0:1, 1:0, 0:0, 1:0)
Vancouver – San Jose 4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Anaheim – Arizona 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
San Jose – Vancouver 5:2 (0:0, 3:0, 2:2)

Slováci v akcii

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
A. Meszároš (BUF) 29:39 0 0 0 +1 0 0
R. Pánik (TBL) 16:58 0 0 0 0 3 0
M. Hossa (CHI) 18:33 0 0 0 0 3 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies