Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Spezza zatiaľ nemyslí na novú zmluvu s Dallasom

Jason Spezza v lete opustil hlavné mesto Kanady a zamieril do Dallasu Stars. Po tejto sezóne by sa mohol stať neobmedzeným voľným hráčom, a preto sa očakáva skorý podpis novej zmluvy. On sa však chce sústrediť len na hokej.

Tridsaťjedenročný kanadský center s kapitánskymi skúsenosťami začne v texaskom klube ďalšiu etapu jeho kariéry. V mladom, konkurencieschopnom tíme sa pokúsi dosiahnuť tie najvyššie méty. Rokovania o novom kontrakte tak zatiaľ idú bokom.

„Vyjadrili záujem rokovať o predĺžení zmluvy," povedal rodák z Mississaugy pre ESPN a pokračoval: „To je naším zámerom. No ja sa tu chcem najprv udomácniť a začať hrať. Naozaj sa tým zatiaľ neznepokojujem. Nie som naivný a viem, že počas sezóny k tomu dôjde. Teraz však riešim len hokej a moje pohodlie. Ak začneme vyhrávať zápasy, bude to dobré pre obe strany. Prvoradé je však pohodlie. Netreba sa nikam ponáhľať."




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies