Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Korčuľa v tvári! Atkinson sa poškodeniu oka vyhol len tak tak

Prebieha tretia tretina a Cam Atkinson sa ocitá na ľade. K útočníkovi Columbusu Blue Jackets korčuľujú rozhodcovia, ktorí spozorujú na ľade krv. Pribieha lekár. Nepríjemný okamih z piatkového zápasu má našťastie pozitívne rozuzlenie.

Atkinsona v strede tretej tretiny zasiahla do tváre korčuľa útočníka Anaheimu Ducks Ryana Keslera, ktorá mu spôsobila reznú ranu. Nešťastný incident sa nakoniec zaobišiel bez vážnejšieho zranenia. Dvadsaťpäťročného hokejistu bude len zdobiť nová jazva. Milimetre však chýbali od toho, aby došlo k poškodeniu pravého oka!

„Dokážem vidieť. Vďaka bohu, že dokážem vidieť,“ vydýchol si Atkinson, ktorého korčuľa porezala na viečku, ale väčšiu ranu spôsobila na líci. „Už nie je taký pekný, ako býval, ale má dobrú náladu,“ povedal tréner Todd Richards.

Pre Atkinsona išlo o náročné dva dni, pretože okrem tohto okamihu vrazil vo štvrtkovom zápase aj do centra San Jose Andrewa Desjardinsa a na lavičke bol videný v bolestivej grimase s pozornosťou venovanou pravej ruke alebo ramenu. Do zápasu sa ale vrátil.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies