Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Ottawa chce, aby Alfredsson ukončil kariéru na jej pôde

Ak sa Daniel Alfredsson definitívne rozhodne ukončiť kariéru, tím Ottawa Senators chce, aby to bolo na pôde tímu, v ktorom prežil väčšinu svojej hviezdnej kariéry.

Tento týždeň sa stalo zrejmé, že Alfredsson zavesí korčule na klinec. Podľa Elliotta Friedmana zo športovej televízie Sportsnet by sa tak mohlo stať oficiálne už v pondelok, kedy Detroit Red Wings privíta na domácom ľade práve Ottawu.

Senators však chcú tento moment presunúť na neskorší dátum. Chcú totiž, aby Alfredsson kariéru ukončil v hlavnom meste Kanady, kde strávil celú kariéru s výnimkou vlaňajšieho ročníka.

Pre súčasných Senators predstavuje Alfredsson prvého legendárneho hráča vo svojej mladej histórii, a preto by o tento okamih klub nechcel prísť. Všetci veria, že ani problematický rozchod nakoniec nezabráni tomu, aby „Alfie“ ukončil kariéru v Ottawe.

Najbližší domáci zápas odohrajú Senators 4. decembra proti New Yorku Islanders.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies