Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Rinne vynuloval Oilers, o výhre Predators rozhodol Forsberg

Vo štvrtok sa v NHL odohral len jeden duel. Nashville v ňom futbalovým výsledkom 1:0 porazil Edmonton, keď nulu vychytal Pekka Rinne a víťazný gól strelil Filip Forsberg.

Rinne, Forsberg doviedli Predators k tesnej výhre nad Oilers

V Nashville diváci takmer nevideli ani jeden gól. Obaja brankári držali čisté kontá, ale všetko zmenil domáci Filip Forsberg, ktorý minútu pred koncom predĺženia strelil svoj desiaty gól v sezóne, ktorým rozhodol o výhre 1:0 nad Edmontonom.

Fantastický výkon podal opäť Pekka Rinne, ktorý zlikvidoval všetkých 37 striel, vrátane trestného strieľania Jordana Eberleho v nadstavenom čase a vychytal svoje druhé čisté konto v ročníku. Veľmi dobre zachytal aj Viktor Fasth, ktorého prekonala až 25. strela na jeho bránu.

Predators sa vďaka víťazstvu osamostatnili na čele Centrálnej divízie a vylepšili si bilanciu domácich zápasov na 9-1-1. Oilers prehrali už ôsmy duel v sérii a proti tímom zo Západnej konferencie nevyhrali ani na trinásty pokus. Do zápasu pritom vstúpili výborne a aj v jeho zvyšku si tvorili dobré šance.

Edmonton sa musel vyrovnať aj so zranením, ktoré v prvej tretine utrpel Matt Hendricks. Útočník sa snažil zblokovať strelu Sheu Webera, ktorá ho zasiahla a následne už do duelu nezasiahol. V ňom si nezahral ani Martin Marinčin, ktorý bol zdravým náhradníkom.

Hviezdy duelu: 1. P. Rinne (NSH), 2. F. Forsberg (NSH), 3. V. Fasth (EDM)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies