Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Gáborík skóroval, Hossa s Pánikom vyhrali

V troch nedeľných zápasoch NHL sa predstavili traja Slováci. Ako jediný bodoval Marián Gáborík, ktorý skóroval pri prehre proti Torontu s Richardom Pánikom. Z výhry sa tešil aj Marián Hossa.

Hviezdy večera:
1. Cody Franson (TOR), 1. gól, 1 asistencia
2. Brandon Saad (CHI), 1 gól (víťazný)
3. Jonathan Toews (CHI), 2 asistencie

Lupul rozhodol v nájazdoch o výhre Toronta, Gáborík skóroval

Joffrey Lupul sa ako jediný hráč presadil v samostatných nájazdoch hneď v prvej sérii, aby rozhodol o zisku dvoch bodov pre Toronto po domácej výhre nad Los Angeles 4:3. Po prvej tretine viedli Maple Leafs 2:0 po góloch dvojbodových Mikea Santorelliho a Codyho Fransona, no nakoniec zachraňoval body James van Riemsdyk, ktorý v presilovej hre vynútil predĺženie. James Reimer chytil 33 striel a Toronto vyhralo piaty duel v sérii. „Myslím, že sme odohrali skvelý zápas. Bol to jeden z našich lepších víkendov ako tím. Boli sme plní odhodlania a túžby vyhrať. Mohli sme to vzdať po rýchlom góle v úvode tretej tretiny, no my sme to prekonali," povedal Reimer pre agentúru CP. O presné zásahy obhajcu titulu sa postarali dvojbodový Justin Williams, Dwight King a Marián Gáborík, ktorý strelil svoj piaty gól v sezóne v úvode tretej časti hry. Potreboval naň sedem streleckých pokusov, s ktorými bol najaktívnejším v zápase. Okrem toho zaznamenal aj plusový bod a nepremenený samostatný nájazd. Alec Martinez nazbieral dve asistencie a Jonathan Quick predviedol 28 zákrokov. Raz ho ohrozil aj Richard Pánik, ktorý vyhral súboj slovenských útočníkov. Počas necelých deviatich minút v akcii tiež rozdal dva bodyčeky a zblokoval jednu strelu. Kings prehrali štvrtý z ostatných piatich duelov. „Bolo to dosť frustrujúce. Väčšinou vyhráme zápas, keď vedieme v tretej tretine. To je naša silná stránka, no dnes sa nám to nepodarilo," skonštatoval obranca Drew Doughty pre CP.

Gáboríkov piaty gól sezóny:

Hviezdy duelu: 1. M. Santorelli (TOR), 2. C. Franson (TOR), 3. N. Kadri (TOR)

Článok pokračuje pod reklamou

Chicago uštedrilo Calgary piatu prehru v rade

Jiří Hudler síce v úvode druhej tretiny posielal Calgary do jednogólového vedenia, no dlho mu nevydržalo. O štyri minúty vyrovnal v presilovej hre Patrick Sharp a v záverečnej tretine rozhodol o domácom triumfe Chicaga 2:1 Brandon Saad. Jonathan Toews prihral na oba góly a Antti Raanta prispel k deviatej výhre z posledných desiatich duelov 23 zásahmi. Okrem Hudlera ho neprekonal nikto, a tak Flames prehrali aj štvrtý duel na tripe a celkovo piaty v sérii. Jonas Hiller čelil 28 strelám, z toho jedna bola z hokejky Mariána Hossu. Trenčiansky odchovanec si počas 16 minút a 19 sekúnd na ľade pripísal na konto aj plusový bod, dve trestné minúty a jeden odobratý puk. Jeho tím sa opäť dostal na prvé miesto Centrálnej divízie pred St. Louis Blues. „Tretina tretina bola v našom podaní skvelá. Prvých 40 minút bolo priemerných, no potom sme prepli na vyšší level. Bolo to pre nás dôležité víťazstvo," povedal tréner Joel Quenneville pre agentúru AP.

Hviezdy duelu: 1: B. Saad (CHI), 2. J. Toews (CHI), 3. J. Hudler (CGY)

Lundqvist doviedol Rangers k tretej výhre v sérii

Henrik Lundqvist sa na svoje piate čisté konto v sezóne a celkovo 55. v kariére veľmi nenadrel. V Edmontone čelil len 16 strelám, ktoré pochytal, aby doviedol New York Rangers k výhre 2:0. Rozhodol o nej Dan Girardi, ktorý otvoril skóre zápasu štyri minúty pred koncom prvej tretiny. Výsledok upravil strelou do prázdnej brány Carl Hagelin 22 sekúnd pred treťou sirénou. Ben Scrivens urobil 20 zákrokov, no nezabránil štvrtej prehre v rade a už 15 z ostatných 16 duelov. Rangers, naopak, zvíťazili po tretí raz za sebou a vyhrali aj prvé dva duely na ich aktuálnom štvorzápasovom tripe. „Myslím, že sme boli lepším tímom počas celého zápasu, aj keď sme takmer do konca viedli len o jeden gól," povedal skúsený švédsky gólman pre CP.

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist (NYR), 2. B. Scrivens (EDM), 2. R. Nash (NYR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Gáborík (LAK) 16:17 1 0 1 1 0 7 0
M. Hossa (CHI) 16:19 0 0 0 1 2 1 0
R. Pánik (TOR) 8:53 0 0 0 0 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies