Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Pánik skóroval, Kopecký asistoval

Nedeľa priniesla dva zápasy NHL a v jednom z nich na seba narazili dvaja Slováci. Z víťazstva sa tešil Tomáš Kopecký, ktorý k nemu prispel asistenciou. Richard Pánik dokonca skóroval.

Hviezdy večera:
1. Cam Fowler (ANA), 1 gól (víťazný)
2. Dmitrij Kulikov (FLA), 1 gól, 1 asistencia
3. Ryan Getzlaf (ANA), 2 asistencie

Kopecký prispel k výhre asistenciou, Pánik skóroval

Florida a Toronto medzi sebou odohrali zaujímavý zápas. Richard Pánik otvoril skóre v druhej tretine, ale Panthers sa zásluhou Jonathana Huberdeaua a Jimmyho Hayesa podarilo stav veľmi rýchlo otočiť. Napriek tomu sa však do tretej tretiny vstupovalo za stavu 4:2 pre Maple Leafs, keď sa do čierneho trafili Roman Polák, James van Riemsdyk a Nazem Kadri. Tretia dvadsaťminútovka však patrila Floride, ktorá vyhrala celý zápas pomerom 6:4 vďaka gólom Dmitriho Kulikova, Willieho Mitchella, Brada Boyesa a Scottieho Upshala, ktorý dal bodku za duelom strelou do prázdnej brány. Na jeho gól prihrával Tomáš Kopecký. Roberto Luongo pomohol k štvrtému triumfu z piatich zápasov 18 zákrokmi, kým Jameas Reimer inkasoval päť gólov z 33 striel. Maple Leafs prehrali štvrtý duel z ostatných piatich. Obaja Slováci si pripísali aj jeden plusový bod a jeden strelecký pokus. Pánik odohral len sedem minút a 20 sekúnd, pričom v druhej tretine duel opustil. Kopecký odohral 15 minút a osem sekúnd.

Pozri aj: Pánik možno utrpel v nedeľu otras mozgu

Pánikov siedmy gól v sezóne:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. B. Boyes (FLA), 2. D. Kulikov (FLA), 3. J. Lupul (TOR)

Fowler rozhodol v predĺžení o výhre Ducks nad Canucks

Anaheim mal prevahu, ale góly neprichádzali. Bolo to aj vďaka brankárovi súpera, ale aj vďaka niekoľkým tyčkám. Nakoniec jeho frustrujúci večer ukončil obranca Cam Fowler, ktorý v tretej minúte predĺženia dorazil do brány strelu Devanteho Smitha-Pellyho a rozhodol o výhre 2:1 nad Vancouverom. K výhre prispel gólom aj Francois Beauchemin. Ryan Getzlaf zaznamenal dve asistencie a v decembri má na konte už 20 bodov. Prekonal tak klubový rekord Paula Kariyu a Teemu Selänneho v počte bodov v tomto mesiaci. Frederik Andersen čelil len 14 strelám, z ktorých ho prekonal iba Yannick Weber. Ryan Miller mal viac práce a duel opustil s 29 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. C. Fowler (ANA), 2. F. Beauchemin (ANA), 3. R. Miller (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (TOR) 07:20 1 0 1 +1 0 1 0
T. Kopecký (FLA) 15:08 0 1 1 +1 0 1 4



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies