Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

V pondelok na seba narazia Gáborík s Pánikom

Jozef Struhár  
12.01.2015

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohrajú opäť iba tri zápasy. Slovensko bude mať zastúpenie v jedinom. V „meste anjelov“ sa proti sebe postavia útočníci Marián Gáborík a Richard Pánik.

Prvé dva zápasy pondelkového programu sa odohrajú na východe Spojených štátov amerických. Philadelphia si zmeria sily s Tampou Bay a Washington s Coloradom. Tretí sa odohrá na západnom pobreží a pre slovenského fanúšika bude najzaujímavejší. Los Angeles bude hostiť Toronto.

Kings do zápasu vstúpia s cieľom ukončiť trojzápasovú sériu prehier. Naposledy podľahli Winnipegu a Gáborík si v tom zápase pripísal na konto gól a asistenciu. V ostatných 11 dueloch tak nazbieral deväť gólov a päť asistencií. Proti Torontu sa mu zvykne dariť. V doterajších 20 zápasoch mu strelil 14 gólov a pridal 10 asistencií.

Maple Leafs posledný zápas vyhrali, ale predtým tiež ťahali trojzápasovú šnúru prehier. Pánik má v tomto ročníku po odohraní 37 zápasov na konte sedem gólov a jednu asistenciu. Momentálne však ťahá štvorzápasovú sériu bez bodu. Proti Los Angeles ešte nikdy nebodoval, ale odohral proti nemu zatiaľ len tri duely.

Ako dopadne ich vzájomný súboj?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies