Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kings umiestnili Richardsa na waiver listinu

Čo urobiť s centrom, ktorý poberá veľa peňazí a nenapĺňa očakávania? Po tom, čo Los Angeles Kings nenaplnilo špekulácie a premrhalo šancu vykúpiť Mikea Richardsa zo zmluvy, umiestnil majstrovský klub skúseného hokejistu na waiver listinu nechránených hráčov.

Kings týmto krokom v pondelok vyriešili situáciu, ktorá ich trápila od začiatku sezóny a tou bol pokles formy Richardsa. Ten bol kľúčovou postavou pri oboch tituloch, ale jeho produktivita od príchodu do Kalifornie klesala. Tím dúfal, že v tomto ročníku príde oživenie.

K tomu však nedošlo a čoskoro tridsaťročný útočník zaznamenal v doterajších 47 zápasoch len päť gólov a desať asistencií. Na konte mal aj sedem mínusových bodov a vyhral 48 % vhadzovaní. Väčšinou hrával len v treťom alebo štvrtom útoku. Platový rozpočet pritom zaťažuje sumou 5,75 milióna amerických dolárov.

„Cítil som, že si zaslúžil tú šancu za to všetko, čo pre nás už urobil. Nemyslím si, že sú nejaké pochybnosti o tom, že bez neho by sme prvý Stanley Cup nezískali. A, samozrejme, aj ten druhý. Stále však platí, že ak tu chcete hrávať, musí to byť na určitej úrovni,“ povedal generálny manažér Dean Lombardi pre klubový web.

Ak Richards prežije 24 hodín na waiver listine a Kings dovtedy nedohodnú výmenu, tak hokejista zamieri do tímu Manchester Monarchs z AHL. Samozrejme, ak akceptuje tento krok vedenia. Lombardi by ho naďalej sledoval a ak by sa mu herne darilo, mohol by ho povolať naspäť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies