Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Ovečkin v stredu zatienil Crosbyho

Kapitán Pittsburghu Penguins Sidney Crosby sa vrátil do akcie v stredu, keď jeho tím navštívil domovský stánok znepriateleného Washingtonu Capitals. Crosbymu sa nedarilo, kým Alexovi Ovečkinovi áno.

Zápasy týchto dvoch tímov a týchto dvoch hráčov sú vždy vypäté. Tentokrát to však bola v oboch prípadoch jednoznačná záležitosť. Ovečkin strelil dva góly, aby nasmeroval Capitals k výhre 4:0. Crosby medzitým prehrával jedno vhadzovanie za druhým.

Ovečkin strelil svoj prvý gól v prvej tretine a vyrovnal sa tak najlepším strelcom NHL Rickovi Nashovi a Tylerovi Seguinovi. V druhej tretine pridal presilovkový gól zo svojho tradičného miesta a s 29 gólmi sa stal najlepším strelcom ligy. Po zápase pochválil aj Bradena Holtbyho, ktorý vychytal čisté konto.

„Myslím si, že sme hrali dobre celých 60 minút. Od začiatku až po koniec. Prvý gól bol veľmi dôležitý. Veľa sme im toho neumožnili. Holtby chytal neuveriteľne,“ povedal pre agentúru AP Ovečkin, ktorý s 93. viacgólovým zápasom v kariére vyrovnal klubový rekord Petra Bondru.

Crosby zase zápas opustil s jedným mínusovým bodom a najnižšou úspešnosťou na vhadzovaniach zo svojho tímu. Z prvých 18 vhadzovaní prehral 15 a duel ukončil s 29% úspešnosťou, ktorá sa radí medzi tie najhoršie v 594 zápasoch, ktoré odohral v NHL.

„Nie som si istý, čo to bolo. Po prvej tretine a v časti druhej sme monitorovali vhadzovania a nedarilo sa nám tak dobre ako tímu. Zvyčajne v takýchto zápasoch musia pomôcť na vhadzovaniach krídelníci. Nie sú to vždy centri,“ povedal tréner Penguins Mike Johnston.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies