Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Streda patrila hosťom, Hammond vychytal prvú nulu v NHL

Jozef Struhár  
26.02.2015

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali len tri zápasy, v ktorých sa Slováci nepredstavili. Z výhier sa v nich tešili hostia, menovite Calgary, Pittsburgh a Ottawa.

Hviezdy večera:
1. Andrew Hammond (OTT), 25/25 (1. čisté konto v NHL)
2. Jevgenij Malkin (PIT), 3 asistencie
3. Sean Monahan (CGY), 1 gól, 1 asistencia (víťazný)

Flames ukončili víťaznú sériu Devils

New Jersey začalo cestu za predĺžením víťaznej série dobre, keď po góle Michaela Cammalleriho viedlo 1:0. Nakoniec však séria skončila na štyroch zápasoch, pretože sa už žiaden „diabol“ nedokázal presadiť a Cory Schneider neudržal čisté konto. Víťaznú sériu Devils ukončilo Calgary triumfom 3:1, ku ktorému pomohol Karri Rämö 26 zákrokmi. Stav vyrovnal Curtis Glencross a víťazný gól vsietil Sean Monahan. Schneidera prekonali z 25 striel. Gól strelil aj T.J. Brodie, ktorý dal bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. Flames si ukončili trojzápasovú sériu prehier a zároveň sa dostali na pozíciu druhej divokej karty v Západnej konferencii. Monahan strelil dvoj 21. gól v sezóne a je prvým hráčom Flames, ktorý svoju kariéru začal dvoma 20-gólovými sezónami. Naposledy to dokázal Sergej Makarov, ktorý vstúpil do NHL v ročníku 1989/90. Pre zranenie nedohral duel obranca Mark Giordano.

Hviezdy duelu: 1. S. Monahan (CGY), 2. K. Rämö (CGY), 3. M. Cammalleri (NJD)

Penguins nakoniec dokázali zdolať aj Capitals

Po prvýkrát v histórii hrozilo, že by Pittsburgh vo vzájomných zápasoch s Washingotnom nezískal v sezóne ani jednu výhru. Po troch prehrách s rivalom však túto hrozbu odvrátil v stredu napriek tomu, že v prvých troch zápasoch strelil len jeden gól. Ofenzíva prišla v stredu, keď Jevgenij Malkin zaznamenal tri asistencie, aby doviedol Penguins k výhre 4:3. Víťazný gól strelil Chris Kunitz, no presadili sa aj Patric Hörnqvist, Brandon Sutter a Sidney Crosby. Marc-Andre Fleury urobil 21 zákrokov a prekonať ho dokázali John Carlson, Troy Brouwer a Alex Ovečkin. Braden Holtby čelil 26 strelám.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Malkin (PIT), 2. J. Carlson (WSH), 3. J. Chimera (WSH)

Hammond vychytal nulu proti Ducks

Andrew Hammond zastavil všetkých 25 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v NHL a tretie víťazstvo v rade. Ottawa aj vďaka nemu stále sníva o play-off. V stredu zdolala jedného z favoritov, Anaheim, pomerom 3:0. V každej tretine strelila jeden gól. Postupne sa presadili Erik Condra, Mika Zibanejad a strelou do prázdnej brány Kyle Turris. John Gibson inkasoval dva góly z 33 striel. Ottawe na postupovú pozíciu chýba sedem bodov, no odohrala o dva zápasy menej ako Boston.

Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad (OTT), 2. J. Gibson (ANA), 3. E. Karlsson (OTT)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies