Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára skóroval, Tatar s Jurčom vyhrali

Traja Slováci sa predstavili v štyroch nedeľných zápasoch. Zdeno Chára strelil gól, ale z víťazstva sa jeho tím netešil. Naopak, bez bodu zostali Tomáš Tatar s Tomášom Jurčom, ktorí aspoň vyhrali.

Hviezdy večera:
1. Derek Stepan (NYR), 2 góly, 1 asistencia
2. Justin Abdelkader (DET), 1 gól (víťazný), 1 asistencia
3. J.T. Brown (TBL), 1 gól, 1 asistencia

Chára skóroval, Bruins však prehrali piaty zápas v rade

Boston nevyužil šancu obnoviť si pred dotierajúcou Ottawou trojbodový náskok na pozícii druhej divokej karty Východnej konferencie. V nedeľu síce Patrice Bergeron otvoril skóre už po 33 sekundách hry, no Tampa Bay potom strelila štyri góly v rade, aby nakoniec vyhrala 5:3. O zvyšné dva góly Bruins sa postarali Zdeno Chára a Daniel Paille. Tuukku Raska prekonali z 12 striel Vladislav Namestnikov, J.T. Brown, Anton Stralman a Jason Garrison. Niklasa Svedberga následne zo siedmich striel prekonal len Ondřej Palát. Steven Stamkos nebodoval, ale po druhýkrát v kariére sa pobil. Súperom mu bol Brad Marchand. Ben Bishop pomohol k ukončeniu desaťzápasovej série prehier vo vzájomných zápasoch oboch tímov 25 zákrokmi. Chára ho dokopy ohrozil päťkrát, pričom odohral necelých 24 minút. Pripísal si aj dva bodyčeky a mínusový bod.

Chárov 8. gól v ročníku:

Hviezdy duelu: 1. J.T. Brown (TBL), 2. S. Stamkos (TBL), 3. V. Namestnikov (TBL)

Článok pokračuje pod reklamou

Abdelkader rozhodol o výhre Red Wings nad Blues

Tomáš Tatar mal na hokejke rozhodujúci gól, ale nakoniec sa do bodovania nezapísal. Z víťazstva sa však tešiť mohol. Justin Abdelkader skóroval 24 sekúnd po zahájení predĺženia, aby rozhodol o výhre Detroitu 2:1 nad St. Louis. Abdelkader prihrával aj na vyrovnávajúci gól Erika Colea, ktorý bol reakciou na presný zásah Alexandra Steena z druhej tretiny. Jimmy Howard prispel k dôležitej výhre 23 zákrokmi. Keďže Bruins v nedeľu nebodovali, Detroit si na treťom mieste Atlantickej divízie zvýšil svoj náskok na päť bodov. Blues prehrali tretí zápas v rade. K úspechu im nepomohlo ani 23 zákrokov Jakea Allena. Ten zlikvidoval jednu strelu, ktorú na neho za nerozhodného stavu poslal Tatar. Slovenský útočník odohral 15 minút , urobil tri bodyčeky a dvakrát smeroval na trestnú lavicu. Tomáš Jurčo odohral 12 a pol minúty. Tiež nebodoval.

Allen zmaril šancu Tatarovi:

Hviezdy duelu: 1. J. Abdelkader (DET), 2. V. Tarasenko (STL), 3. K. Quincey (DET)

Rangers zdolali Ducks a dostali sa do čela NHL

V Madison Square Garden sa stretli tímy bojujúce o prezidentovu trofej. Domáci Rangers porazili Anaheim 7:2, aby si zvýšili šance a dostali sa do čela poradia NHL. New York, Ducks a Montreal majú 99 bodov, ale „jazdci“ odohrali menej zápasov. V nedeľu im k výhre významne pomohol Derek Stepan, ktorý strelil dva góly a na jeden prihrával. Tri asistencie nazbieral Keith Yandle a do čierneho sa trafili aj Chris Kreider, Carl Hagelin, J.T. Miller, Jesper Fast a Derick Brassard. Cama Talbota z 34 striel prekonal len dvojgólový Corey Perry. Ducks v tejto sezóne ešte sedem gólov neinkasovali. Frederik Anderson vydržal v bráne len 10 minút, keď kapituloval trikrát zo siedmich striel. John Gibson potom zastavil 18 z 22 streleckých pokusov domáceho tímu.

Hviezdy duelu: 1. D. Stepan (NYR), 2. K. Yandle (NYR), 3. J. Miller (NYR)

Smith dlho odolával, no výhre Canucks nakoniec nezabránil

Mike Smith predviedol skvelý výkon, urobil 41 zákrokov, ale svoje 33. narodeniny víťazstvom neoslávil. Náladu mu v 57. minúte pokazil Alexander Edler, ktorého strela sa odrazila od tyčky a jeho chrbta do brány. Bol z toho rozhodujúci gól pri výhre Vancouveru 3:1 na ľade Arizony. Smitha prekonal aj Yannick Weber, na ktorého gól však rýchlo odpovedal Oliver Ekman-Larsson a od 16. minúty sa zhruba 40 minút hralo za nerozhodného stavu. Tretí gól Canucks strelil do prázdnej brány Henrik Sedin, kým Jacob Markström predviedol 26 zákrokov. Kanadský tím uspel na ľade, na ktorom prehral dva predošlé zápasy. Coyotes zase prehrali v 18 z posledných 19 zápasov. Ekman-Larsson sa stal prvým obrancom Coyotes, ktorý od príchodu do Arizony strelil 20 gólov v jednej sezóne.

Hviezdy duelu: 1. A. Edler (VAN), 2. M. Smith (ARI), 3. Y. Weber (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 15:01 0 0 0 0 4 1 3
T. Jurčo (DET) 12:31 0 0 0 0 0 0 1
Z. Chára (BOS) 23:48 1 0 1 -1 0 5 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies