Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánik: Hrať proti Jágrovi bolo špeciálne + video

Toronto vyhrávalo už 23 tretín – 468 minút a 50 sekúnd. Vo štvrtok prehralo s Floridou 1:4 a zaknihovalo siedmu prehru v rade. V čase, v ktorom už Maple Leafs hľadajú motiváciu veľmi ťažko, by však mali hrať aspoň pre potešenie fanúšikov.

Toronto už nemôže postúpiť do play-off a zlá sezóna sa začína prejavovať aj na poklese záujmu fanúšikov. Do konca sezóny odohrá sedem zápasov, len dvakrát nastúpi proti tímom, ktoré s určitosťou nepostúpia do play-off.

„Nie je zábavné stále prehrávať, musíme hrať s hrdosťou. Malo by sme sa aspoň snažiť v každom zápase a robiť to pre našich fanúšikov. Snažíme sa hrať tvrdo, aby sme tiež situáciu sťažili ostatným tímom,“ povedal slovenský útočník Richard Pánik pre oficiálnu stránku tímu.

Martinský rodák dostal vo štvrtok osobný trest, keď svojou hokejkou vyhodil do hľadiska hokejku Brandona Pirriho. Po zápase priznal, že to nebol úmysel. Potešilo ho však, že chlapcovi z publika nakoniec hokejka zostala na pamiatku.

Článok pokračuje pod reklamou


Tiež ho však potešila skutočnosť, že sa na ľade mohol stretávať s Jaromírom Jágrom.

„Je naozaj dobrý, bolo vzrušujúce hrať proti nemu. Keď som vyrastal, sledoval som ho v televízii. Vtedy som ešte nevedel, že budem hokejistom. Teraz som bol s ním na ľade. Bolo to pre mňa dosť špeciálne, “ dodal dvadsaťštyriročný martinský rodák.

Lietajúca hokejka:



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies