Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

V Las Vegas začali predávať vstupenky už aj kasínam

Od stredu februára prebieha v Las Vegas predpredaj celoročných vstupeniek na zápasy NHL, ktorým má Bill Foley a jeho investičná skupina ukázať vedeniu kanadsko-americkej súťaže, že si Nevada profesionálny hokej najvyššieho rangu zaslúži. Teraz už začala ďalšia fáza tejto snahy.

Denník Las Vegas Review-Journal informuje, že skupina začala ponúkať permanentky miestnym korporáciám a kasínam. Foley tvrdí, že NHL voči tomu nemala žiadne námietky po tom, čo sa skupine podarilo zaistiť si zálohy na viac ako 9000 permanentiek u individuálnych fanúšikov.

„Keď navrhovali plán predpredaja, robili tak s našimi poznatkami a v podstate sme im povedali, že chceme vidieť, koľko miestnych, nekorporátnych fanúšikov dokáže zaplatiť za vstupenky bez prísľubu toho, že tam bude tím NHL,“ konštatoval zástupca komisára NHL Bill Daly ešte začiatkom mesiaca.

Ak sa na to pozriete z tohto pohľadu, tak si myslím, že odozva bola dobrá. Ak k tomu pridáte to, čo už pravdepodobne majú v záväzku od firiem a kasín, majú v podstate vypredanú arénu.“

Predpredaj vstupeniek dosiahol métu 9000 už 15. marca, pričom fanúšikovia obetovali za svoj záväzok minimálne 150 dolárov za jednu permanentku. MGM-AEG Aréna, ktorá je momentálne vo výstavbe, ponúkne miesta pre 17 500 hokejových fanúšikov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies