Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Meszároš a Pánik asistovali, Buffalo vyhralo

V štyroch stredajších zápasoch sa predstavili traja Slováci. Dvaja z nich bodovali a jeden sa tešil aj z víťazstva. Po asistencii si pripísali Richard Pánik a Andrej Meszároš, ktorého Buffalo opäť vyhralo.

Hviezdy večera:
1. Brayden Schenn (PHI), 2 góly (vrátane víťazného)
2. Jakob Silfverberg (ANA), 3 asistencie
3. Matt Ellis (BUF) 1 gól (víťazný), 1 asistencia

Meszároš a Pánik asistovali, Buffalo zdolalo Toronto

Pri Niagarských vodopádoch na seba narazili dvaja Slováci. Obaja asistovali, ale z víťazstva sa mohol tešiť len jeden. Nakoniec to bol domáci Andrej Meszároš, ktorého Buffalo porazilo Toronto 4:3. Matt Ellis zaznamenal svoju prvú asistenciu v sezóne a potom svojím prvým gólom v ročníku rozhodol o výhre tri minúty a 14 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Do čierneho sa trafili aj Zac Dalpe (prvý v sezóne), Cody Hodgson a Matt Moulson. Anders Lindbäck zastavil 24 striel a Sabres vyhrali druhý zápas v rade, aby znížili svoj „náskok“ na poslednom mieste NHL na dva body. Meszároš odohral 16 minút a 13 sekúnd. Okrem asistencie si pripísal tri strelecké pokusy. V drese Maple Leafs odohral 11 a pol minúty Richard Pánik. Zaznamenal asistenciu a plusový bod. Z jeho spoluhráčov sa do čierneho trafili Eric Brewer, James van Riemsdyk a Nazem Kadri, kým Jonathan Bernier urobil 27 zákrokov. Toronto v zápase viedlo 3:1.

Hviezdy duelu: 1. M. Ellis (BUF), 2. B. Gionta (BUF), 3. J. Larsson (BUF)

Ducks si zaistili divízny titul triumfom nad Oilers

V akcii sa predstavil aj obranca Martin Marinčin, ktorý nebodoval a netešil sa ani z víťazstva. Edmonton prišiel o trojzápasovú víťaznú sériu v Anaheime, kde Jakob Silfverberg zaznamenal tri asistencie a doviedol domácich Ducks k triumfu 5:1. Kalifornský tím si tak po tretíkrát v rade zaistil titul v Pacifickej divízii. Francois Beauchemin, Nate Thompson, Corey Perry a Simon Despres vytvorili štvorgólové vedenie, ktoré v tretej tretine vďaka trestnému strieľaniu obnovil Andrew Cogliano. Frederik Andersen prispel k štvrtej výhre v sérii 22 zákrokmi. Ako jediný ho prekonal Ryan Nugent-Hopkins. Marinčin ho ohrozil jednou strelou, pričom na ľade strávil takmer 22 minút. Ben Scrivens inkasoval päť gólov z 27 striel.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Silfverberg (ANA), 2. H. Lindholm (ANA), 3. F. Beauchemin (ANA)

Flyers opäť uspeli na ľade Penguins

Tréner Philadelphie by si želal, aby jeho tím mohol odohrať viac zápasov v Pittsburghu. Brayden Schenn strelil v stredu dva góly a pomohol Flyers k výhre 4:1 nad Penguins. „Letci“ si tak vylepšili bilanciu v Conson Energy Center na 13-2-1. „V zápasoch proti Penguins hráme s nadšením a hráme dobre. Je to jeden z tých tímov, čo z nás dostáva to najlepšie a v tejto budove sa cítime dobre,“ povedal Craig Berube pre agentúru AP. Z jeho zverencov ešte skórovali Vincent Lecevalier a Carlo Colaiacovo, kým Steva Masona z 25 striel prekonal len Sidney Crosby. Pre kapitána „tučniakov“ to bol jubilejný 300. gól v NHL. Marc-Andre Fleury sa prezentoval 27 zákrokmi.

--- pozri aj: Video: Sidney Crosby a jeho 300. gól v NHL

Hviezdy duelu: 1. B. Schenn (PHI), 2. V. Lecavalier (PHI), 3. C. Colaiacovo (PHI)

Sharks si posilnili postupovú nádej, Colorado o ňu prichádza

Nádeje San Jose na postup do play-off stále pretrvávajú. Sharks v stredu porazili Colorado 5:1, aby sa Winnipegu Jets na pozícii druhej divokej karty Západnej konferencie priblížili na rozdiel piatich bodov. Do konca základnej časti odohrajú ešte päť zápasov. K tretej výhre z ostatných štyroch zápasov viedlo 19 zákrokov Alexa Stalocka, ako aj góly Scotta Hannana, Chrisa Tierneyho, Patricka Marleaua, Logana Couturea a Johna Scotta. Poslední dvaja menovaní skórovali do prázdnej brány. Reto Berra urobil 25 zákrokov a čestný úspech Avalanche zaknihoval Matt Duchene. Colorado stráca na postup osem bodov a získať môže už len desať.

Hviezdy duelu: 1. A. Stalock (SJS), 2. S. Hannan (SJS), 3. C. Tierney (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (TOR) 11:26 0 1 1 +1 0 0 0
A. Meszároš (BUF) 16:13 0 1 1 0 0 3 0
M. Marinčin (EDM) 21:55 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies