Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Avalanche získali od Arizony mladého obrancu Gormleyho

Tím Colorado Avalanche sa v stredu dohodol na výmene dvoch obrancov s Arizonou Coyotes. Do Denveru prostredníctvom nej mieri Brandon Gormley, kým do Glendale práva na obmedzeného voľného hráča Stefana Elliotta.


Dvadsaťtriročný Gormley patril medzi najväčšie talenty Coyotes a v uplynulej sezóne za prvý tím absolvoval 27 zápasov, v ktorých si pripísal dva góly, dve asistencie a desať trestných minút. V ročníku predtým odohral päť bezbodových zápasov. Dvere do NHL sa mu otvorili v roku 2010, keď sa stal celkovou trinástkou vstupného draftu.


Elliott je o rok starší a má aj viac skúseností z NHL, hoci od sezóny 2013/14 v nej odohral len šesť zápasov so ziskom jedného gólu a dvoch trestných minút. Za Colorado, ktorého ho draftovalo v roku 2009 zo 49. miesta, odohral dokopy 63 zápasov, v ktorých zaknihoval 18 bodov (6+12) a 12 trestných minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies