Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Jurčo nebodoval, ale jeho Detroit opäť vyhral (príprava)

Tomáš Jurčo nebodoval ako jediný Slovák, ktorý sa predstavil v akcii v stredu. V NHL sa v strede pracovného týždňa odohrali len štyri prípravné zápasy.

Slovenský útočník Tomáš Jurčo nebodoval, ale tešil sa z víťazstva, ktoré Detroit získal pohodlným spôsobom proti Pittsburghu. Andreas Athanasiou, Dylan Larkin a Brendan Smith už v prvej tretine vytvorili trojgólové vedenie. To po prestávke zvýraznili Riley Sheahan a Justin Abdelkader predtým, ako sa do čierneho trafil aj hráč Penguins. Na 1:5 znížil Daniel Sprong. Na neho v úvode tretej tretiny nadviazal Beau Bennett, no Athanasiou svojím druhým gólom a tretím bodom zvýšil na 6:2. Na konečných 7:2 upravil 13 sekúnd pred koncom trojbodový Anthony Mantha. Petr Mrázek odchytal celý zápas a prezentoval sa 36 zákrokmi. Najviac práce mal v tretej tretine. Jeff Zatkoff inkasoval všetkých sedem gólov Detroitu z 22 striel. Jurčo ho ohrozil jednou strelou, pričom odohral 14 a pol minúty. Pripísal si jeden plusový bod. Za Pittsburgh nastúpil aj Sidney Crosby.

Súboj švédskych brankárov v Madison Square Garden vyhral domáci Henrik Lundqvist, ktorý mal v zápase aj viac práce. K výhre Rangers 3:2 nad Bostonom prispel 39 zákrokmi. Oba góly mu strelil Brett Connolly, ktorý otvoril i uzavrel skóre zápasu. Medzitým Jonasa Gustavssona prekonali z 27 striel Viktor Stalberg, J.T. Miller a Rick Nash.

Článok pokračuje pod reklamou

Nathan Gerbe skóroval v normálnom hracom čase a potom aj vo štvrtej sérii samostatných nájazdov, aby rozhodol o výhre Caroliny 4:3 nad Washingtonom. Hurricanes prehrávali v druhej tretine 1:3, ale po góloch Rileyho Nasha a Gerbea vynútili predĺženie. V prvej tretine skóroval Elias Lindholm a dve asistencie si z duelu odniesol Eric Staal. Eddie Läck urobil 31 zákrokov a prekonali ho Alex Ovečkin, Stanislav Galiev a Michael Latta. V bráne Capitals sa vystriedali dvaja brankári. Braden Holtby počas prvých dvoch tretín inkasoval tri góly z 23 striel, Justin Peters následne zneškodnil všetky štyri strely, ktorým čelil.

Michal Neuvirth čelil 18 strelám. Hneď na začiatku zápasu sa prezentoval efektným zákrokom, no potom inkasoval tri góly, ktoré rozhodli o osude zápasu. Philadelphia ho prehrala 2:4, keď jej na výhru nestačili góly Chrisa Portera a Waynea Simmondsa. O triumf New Jersey sa postarali Tuomo Ruutu, Adam Henrique a Travis Zajac, ktorý okrem víťazného gólu pridal aj poistku do prázdnej brány. Keith Kinkaid zneškodnil 27 striel. Proti nemu nestál len český gólman, ale aj veterán Jason LaBarbera, ktorý dostal šancu v tretej tretine. Z ôsmich striel nekapituloval ani raz.

Výsledky

Carolina – Washington 4:3 SN (1:2, 2:1, 0:0, 0:0, 1:0)
NY Rangers – Boston 3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Philadelphia – New Jersey 2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Pittsburgh – Detroit 2:7 (0:3, 1:2, 1:2)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Jurčo (DET) 14:24 0 0 0 +1 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies