Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Detroit opäť trápia zranenia, DeKeyser vynechá 3-4 týždne

Jozef Struhár  
03.10.2015

Tím Detroit Red Wings odštartuje sezónu bez kľúčového obrancu Dannyho DeKeysera. Ten však nie je jediným hráčom „červených krídel“, ktorý je na maródke.

DeKeyser utrpel zranenie dolnej časti tela v stredajšom prípravnom zápase proti Pittsburghu Penguins. Red Wings v piatok informovali, že si natiahol väzivo v ľavej nohe a pauzovať bude tri až štyri týždne.

Detroit zaháji sezónu 9. októbra proti Torontu Maple Leafs a nie je známe, koľko hráčov mu bude v úvode chýbať. Momentálne sú okrem amerického beka zranení aj ďalší štyria hráči.

Najciteľnejšou stratou je Pavel Daciuk (členok), ktorý bude chýbať do konca októbra alebo začiatku novembra. Darren Helm utrpel v úvode prvého tréningu kempu otras mozgu a odvtedy netrénoval. Teemu Pulkkinen (horná časť tela) a Kyle Quincey (dolná časť tela) majú ľahšie problémy, ktorých stav je monitorovaný denne.

Zranenia stabilných hráčov sú však príležitosťou pre tých mladších, ktorí majú práve teraz ideálnu šancu ukázať sa. V Detroite ju veľmi dobre využíva napríklad devätnásťročný útočník Dylan Larkin, ktorý by mohol odštartovať sezónu v prvom tíme.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies