Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Pavelski novým kapitánom, Torres suspendovaný na 41 zápasov!

Tím San Jose Sharks v pondelok na Twitteri oznámil, že jeho novým kapitánom sa stal útočník Joe Pavelski. Disciplinárna komisia NHL zároveň potrestala jeho spoluhráča Raffiho Torresa za zákrok z piatkového prípravného zápasu.


Tridsaťjedenročný americký center nahradí na poste kapitána kalifornského klubu Joea Thorntona. Ten ho zastával v sezónach 2010/11 až 2013/14. Od nového ročníka budú spolu s Loganom Coutureom alternatívnymi kapitánmi. V tom uplynulom tím nemal oficiálneho lídra.


Pavelski bol s ostatnej sezóne najproduktívnejším hráčom Sharks so 70 bodmi a s 37 gólmi i najlepším strelcom. Jeho maximom je 41 gólov z predošlého ročníka. Od draftu v roku 2003, keď si ho klub vybral v siedmom kole, zaň odohral všetkých desať sezón v NHL. V 643 dueloch nastrieľal 228 gólov a spolu nazbieral 485 bodov.

Sharks, ktorí v uplynulom ročníku po desiatich účastiach v sérii nepostúpil do play-off, odštartujú sezónu 2015/16 už v stredu 7. októbra proti Los Angeles Kings. Tím prešiel viacerými zmenami, vrátane nového trénera Petra DeBoera.

Článok pokračuje pod reklamou

Torres vynechá pre trest polovicu základnej časti

Tridsaťtriročný tvrdý kanadský krídelník sa opäť neudržal a po zákernom faule si od ligy vypýtal suspendáciu na 41 zápasov bez nároku na mzdu. V 13. minúte piatkového prípravného duelu proti Anaheimu Ducks nedovolene atakoval hlavu švédskeho útočníka Jakoba Silfverberga. Ihneď bol vylúčený do konca zápasu.

Torres tiež bude musieť zaplatiť pokutu vo výške 440 860, 29 amerických dolárov, ktorá je najvyššia možná podľa platnej kolektívnej zmluvy. Peniaze z nej poputujú na konto Hráčskeho rezervného fondu. Do akcie sa hráč bude môcť vrátiť najskôr 14. januára v domácom zápase proti Edmontonu Oilers.

Torres má bohatú históriu podobných zákrokov, a preto bol v kariére suspendovaný spolu už na 74 duelov. Je to tretie najvyššie číslo v histórii NHL. Dobre si ho pamätáme najmä z play-off 2012, keď zložil k ľadu slovenského útočníka Mariána Hossu. Dostal za to trest na 25 zápasov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies