Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára dvojbodový, Boston konečne vyhral

Zdeno Chára a jeho „medvede" sa v stredu dočkali prvej výhry v sezóne. Slovenský obranca si pripísal dve asistencie. Naopak, Marián Hossa a jeho Chicago prehralo. Útočník nebodoval, pretože druhé čisté konto v rade vychytal Michal Neuvirth.

Hviezdy večera:
1. Anthony Duclair (ARI): 3 góly (vrátane víťazného)
2. Jimmy Hayes (BOS): 1 góly, 3 asistencie
3. Michal Neuvirth (PHI): 30/30 (čisté konto)

Chára zaznamenal dve asistencie, Boston sa prvýkrát tešil z výhry

Slovenský obranca Zdeno Chára zaznamenal dve asistencie, aby pomohol Bostonu k výhre 6:2 nad Coloradom. Po troch domácich zápasoch, v ktorých Bruins neuspeli, zaknihovali prvé víťazstvo v Denveri. Jonas Gustavsson k nemu pomohol 20 zákrokmi a Jimmy hayes štyrmi bodmi – strelil gól a na ďalšie tri prihrával. Do čierneho sa trafili aj Ryan Spooner, Kevan Miller, Chris Kelly a Tyler Randell, pre ktorého to bol premiérový gól v NHL. David Krejčí v závere spečatil triumf strelou do prázdnej brány. Domáci Semion Varlamov pobudol v bráne do 36. minúty, v ktorej inkasoval piaty gól z 19 striel. V bráne ho nahradil Reto Berra, ktorý zastavil zvyšných päť striel hostí. O góly Avalanche sa postarali po výmene brankárov Gabriel Landeskog a John Mitchell. Chára v zápase odohral 24 minút a 12 sekúnd, počas ktorých s pripísal aj plusový bod, dve strely a dve trestné minúty.

Hviezdy duelu: 1. J. Hayes, 2. R. Spooner, 3. T. Randell (všetci BOS)

Neuvirth vynuloval aj Blackhawks

Obhajca titulu v stredu zaváhal. Neuspel na ľade Philadelphie, kde opäť zažiaril Michal Neuvirth. Český brankár zastavil všetkých 30 striel, vychytal druhé čisté konto po sebe a doviedol Flyers k výhre 3:0 nad Chicagom. Gól neinkasoval už 132 minút a 5 sekúnd. Kľúčový zákrok urobil za stavu 1:0, keď sa na neho v úniku rútil Marián Hossa. Víťazný gól strelil Sam Gagner, pokoj na hokejky priniesol gól Claudea Girouxa a v tretej tretine spečatil výhru Matt Read. V bráne Blackhawks stál Corey Crawford, ktorý inkasoval tri góly z 29 striel. Philadelphia si zlepšila bilanciu na 2-1-1, Chicago zhoršilo na 2-2-0. Hossa v zápase odohral 17 a pol minúty, pričom si pripísal štyri strelecké pokusy a jeden mínusový bod.

Článok pokračuje pod reklamou

Hossov únik počas oslabenia:

Hviezdy duelu: 1. M. Neuvirth, 2. C. Giroux, 3. S. Gagner (všetci PHI)

Karlsson štvorbodový, Ottawa porazila Columbus 7:3

Columbus trikrát viedol, ale Ottawa zakaždým odpovedala a nakoniec strelila päť gólov po sebe, aby vyhrala pomerom 7:3. Craig Anderson mal viac práce ako jeho náprotivok, ale dokázal zneškodniť 38 striel. Mika Zibanejad a Bobby Ryan zaznamenali po góle a dvoch asistenciách, no k výhre viedli aj štyri asistencie Erika Karlssona (osobné maximum). Marc Methot, Milan Michálek, Kyle Turris, Jean-Gabriel Pageau a Mikke Hoffman sa tiež zapísali do streleckej listiny. Sergej Bobrovskij inkasoval šesť gólov z 26 striel, keďže Ryan dával bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. O góly Blue Jackets sa postarali Brandon Saad, Boone Jenner a Brandon Dubinsky. Tím z Ohia prehral prvé štyri zápasy, čo je jeho najhorší štart do sezóny v histórii.

Hviezdy duelu: 1. E. Karlsson, 2. K. Turris, 3. M. Zibanejad (všetci OTT)

Odporúčame na ProfiHokej.sk:
Hráči NHL, ktorí mali na drese len nuly

Smith, Duclair doviedli Coyotes k ďalšej výhre

Mike Smith previedol ďalší skvelý výkon a Coyotes zostávajú po troch zápasoch neporaziteľní (po prvý raz od ročníka 2013/14). S 37 zákrokmi doviedol Arizonu tentokrát k výhre 4:0 nad Anaheimom Ducks, ktorý pre zmenu odštartoval ročník s troma prehrami. Väčšia pozornosť sa však sústredila na mladíka Anthonyho Duclaira, ktorý strelil svoj prvý hetrik v NHL. Strelecky sa presadil aj nováčik Max Domi, ktorý pridal aj asistenciu. Tri asistencie nazbieral Martin Hanzal. V bráne Ducks sa vystriedali obaja gólmani, ktorí spolu polu čelili 29 strelám. Prvých trinásť minút v nej vydržal Anton Chudobin, ktorý kapituloval trikrát z ôsmich striel. Frederik Andersen následne zastavil 20 z 21 striel.

Hviezdy duelu: 1. A. Duclair (ARI), 2. M. Domi (ARI), 3. H. Lindholm (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 24:47 0 2 2 +2 2 2 0
M. Hossa (CHI) 17:32 0 0 0 -1 0 4 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies