Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Ako sa dotkne návrat Daciuka Tatara či Jurča?

Čo sa stane s útokom Detroitu Red Wings, keď sa zo zranenia vráti Pavel Daciuk? Otázka, ktorá sa významne týka mladíka Dylana Larkina, ale aj oboch slovenských útočníkov, Tomáša Tatara a hlavne Tomáša Jurča.

Odpoveď na ňu sa snažil ponúknuť zámorský novinár Ansar Khan, ktorý sa Red Wings venuje podrobne od roku 2000. Momentálne píše pre MLive.

Z jeho slov vyplýva, že nováčik Larkin nepríde ani po návrate „ruského kúzelníka“ o miesto v prvých dvoch útokoch. Jeho formácia s Henrikom Zetterbergom a Justinom Abdelkaderom je najnebezpečnejšia v tíme.

Daciuk by si mohol nájsť miesto v útoku s Tatarom. Tréner Jeff Blashill by k nim mohol radšej umiestniť Darrena Helma, pretože potrebujú do útoku aj fyzický prvok. Ten by Gustav Nyquist neposkytol. Preto by hral zrejme s Rileym Sheahanom a Teemu Pulkkinenom.

Red Wings by mohli umiestniť Johana Franzena na listinu dlhodobo zranených hráčov, ale pravdepodobne by museli ešte vytvoriť miesto tým, že by niekoho umiestnili na waiver listinu s cieľom poslať ho na „farmu“. Bude to Jurčo? Nie. Podľa Khana má bezpečnú pozíciu v tíme, hoci pravidelne nehráva. Zrejme by taký osud postihol Joakima Anderssona.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies