Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Blashill verí, že sa Jurčo vráti do Detroitu sebavedomejší

Tomáš Jurčo bol poslaný do Grand Rapids na kondičný pobyt. A ten mu zatiaľ vychádza, o čom svedčí fakt, že bol v pondelok vyhlásený za hráča týždňa celej AHL. Presne v niečo podobné dúfal tréner Red Wings Jeff Blashill, ktorý verí, že sa slovenský útočník vráti do Detroitu sebavedomejší.

Dvadsaťdvaročný košický rodák vdýchol život do trápiacej sa ofenzívy Griffins, keď zaznamenal sedem bodov (tri góly, štyri asistencie) v troch zápasoch a asistoval na každý z troch víťazných gólov tímu. Body však nie sú všetko a Blashilla teší, že sa Jurčovi darí aj v iných aspektoch hry.

„Keď odchádzal dole, tak mojím odkazom pre neho bolo, že ho nebudem hodnotiť len na základe streleckej listiny, ale musí robiť aj iné veci. Správy, ktoré dostávam, tvrdia, že hral naozaj dobre. Ofenzívne dominoval, čo je skvelé... No urobil dobré veci aj pri napádaní, hral fyzicky a tie góly boli elitné. Boli to góly strelca. Dúfam, že svoju sebadôveru bude budovať aj naďalej,“ povedal Blashill pre The Detroit News.

Jurčo odohral v doterajšom priebehu sezóny len štyri zápasy NHL, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. V „Hokejovom meste“ dúfajú, že mu pomôže, keď sa rozohrá na „farme“ predtým, ako dostane ďalšiu šancu začleniť sa do základnej formácie Red Wings.

Grand Rapids odohrá najbližší zápas v stredu proti Iowe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies