Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Johansen reaguje na špekulácie o odchode i zlom vzťahu s Tortorellom

Center Columbusu Blue Jackets Ryan Johansen nepôsobil v stredu prekvapene, keď sa ho kanadská športová televízia TSN pýtala na špekulácie, ktoré hovoria o jeho odchode z Ohia. Priznal však, že jeho rodičov tieto správy zaskočili.

„Je to niečo nové. Určite to zaujme pozornosť vašej mamy a vášho otca. Viete, oni vždy rozmýšľajú o svojich chlapcoch. Tak to jednoducho je. Ja som si týmto ešte neprechádzal, ale mnoho hráčov to už zažilo. Mojou úlohou je hrať hokej,“ povedal Johansen.

Dvadsaťtriročný Vancouverčan nie je aktívne ponúkaný Columbusom, ale generálny manažér Jarmo Kekäläinen je otvorený ponukám iných tímov a potvrdil, že o hráča je záujem. Čakalo by sa pritom, že talentovaný center prvého útoku bude nedotknuteľný. Mnohí špekulujú, či situáciu nezmenil minulý rok.

Pred minulou sezónou rokovali obe strany veľmi zdĺhavo o novej zmluve a prezident tímu John Davidson vtedy povedal, že rokovania boli veľmi vyčerpávajúce. Odvtedy nevenoval hráčovi veľa pozitívnych slov. Naštrbili náročne rokovania vzťahy?

Článok pokračuje pod reklamou

„Predstúpili sme a každému sme povedali, že už sme sa cez to dostali a že je to už minulosťou. Máme skvelý vzťah, môj agent s nimi. Ja zbožňujem hranie v drese Blue Jackets. Ľudia budú hovoriť to, čo chcú. My sme sa však cez to už dostali,“ pokračoval mladík, ktorý po špekuláciách nebol oslovený nikým z vedenia.

„Už predtým mi povedali, že sú odhodlaní ponechať si ma tu a stavať okolo mňa tím. Mojou prácou je hrať hokej. Nemôžem sa starať o všetky tie ostatné veci. Keď váš tím prehráva, má zlú bilanciu, tak sa budú objavovať špekulácie. Tak to funguje. Mojou prácou je, aby som podával na ľade čo najlepšie výkony.“

Johansena tréner John Tortorella zaradil v sobotu až do štvrtého útoku a objavili sa špekulácie aj o tom, že medzi nimi nie je najlepší vzťah. To však hokejista poprel a vzťah označil za „skvelý“. V stredu už opäť hral v prvom útoku. Trénerovi verí. „Snaží sa zo mňa urobiť najlepšieho hráča, akým môžem byť,“ dodal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies