Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Chiarelli je sklamaný sezónou Oilers, ale do výmen sa náhliť nebude

Peter Chiarelli vedel, že ako generálneho manažéra Edmontonu Oilers ho bude čakať v tejto sezóne ťažká robota. Neveril však, že jeho nový tím bude tam, kde bol v ostatných sezónach – na dne tabuľky NHL. Zatiaľ je tak sklamaný z toho, že klub získal len 18 bodov.

„Som sklamaný z množstva vecí. Hovorili sme o pokroku a ten sme aj videli. Videl som ho v štruktúre a tá sa stáva základom. Samozrejme, že sa mi nepáči naša bilancia. Mali sme veľa tesných jednogólových prehier a viem, že je potrebné mať určitý prístup a spôsob hry, aby ste vyhrali také zápasy. My to zatiaľ nemáme. Na tomto fronte som pokrok nevidel, takže to je sklamaním,“ povedal Chiarelli pred Edmonton Sun.

Aj napriek sklamaniu však nie je Chiarelli ochotný pristúpiť k výmene len preto, aby urobil zmeny v zostave. Niekoľko hráčov podľa neho hrá pod svoj potenciál, čo znižuje ich trhovú hodnotu. A on by výmenu chcel urobiť len vtedy, ak by bola pre tím prospešná. Nič sa tak nesnaží uponáhľať.

„Neznamená to, že výmenu neurobíme, ale posledná vec, ktorú chcete je, aby ste si vynútili výmenu, aby ste veci trochu premiešali. Nie som proti výmenám a určite sme sa o nich za ostatné dva týždne veľa narozprávali, ale myslím si, že je zlý prístup, ak k výmenám pristupujete tak, že musíte veci premiešať,“ skonštatoval Chiarelli, ktorý by rád posilnil najmä obranu. „Ak by sme mohlo získať hráča schopného hrať na pozícii prvého, druhého či tretieho obrancu, radi by sme tak urobili bez ohľadu na jeho vek.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies