Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Juniori

Týždeň v CHL: Pospíšil sa zviditeľnil siedmimi bodmi, Maier bitkou + video

Slováci zbierali body aj sa pobili. Taký bol uplynulý týždeň v CHL. Najviac sa darilo Kristiánovi Pospíšilovi, no bodovali všetci slovenskí hráči s výnimkou Patrika Maiera. Ten sa zviditeľnil bitkou.

Slováci v CHL

Skvelý týždeň má za sebou Kristián Pospíšil, ktorý v troch zápasoch nazbieral sedem bodov, aby pomohol Blainville-Boisbriand k dvom výhram. V stredu a v piatok zaznamenal po góle a asistencii, v sobotu dokonca strelil dva góly a pridal asistenciu. V posledných dvoch zápasoch bol vyhlásený aj za hviezdu duelu (druhú i prvú). V klubovom bodovaní je druhý za Philippom Sanchem, ktorý má 29 bodov. Obranca Erik Černák zase v troch zápasoch zaznamenal jednu asistenciu.

Z tria Slovákov pôsobiacich vo WHL bodovali Radovan Bondra a Mário Grman, ktorí odohrali tri zápasy so ziskom jedného bodu. Bondra skóroval, Grman asistoval. Horšie však u obrancu je, že nazbieral ďalšie mínusové body a už je s 20 „mínuskami“ najhorším hráčom ligy v štatistike plus/mínus. V akcii sa predstavil aj Patrik Maier, ktorý v jednom zápase nebodoval, ale stihol sa pobiť s Kodym McDonaldom z Prince George:



Slováci v OHL Z G A B +/- TM
E. Černák (O, Erie) 15 3 3 6 +3 8

Slováci v QMJHL Z G A B +/- TM
K. Pospíšil (Ú, Blainville-Bois.) 26 14 9 23 -7 36

Slováci vo WHL Z G A B +/- TM
R. Bondra (Ú, Vancouver) 26 6 6 12 -15 16
P. Maier (O, Kamloops) 16 2 1 3 -2 19
M. Grman (O, Kootenay) 27 0 5 5 -20 24

Lídri svojich líg

OHL: Erie sa už osamostatnilo na čele OHL, keď má dvojbodový náskok pred Kitchenerom. Tieto dva dominantné tímy zatiaľ ako jediné pokorili hranicu 40 bodov. Blízko k nej je aj London, ktorý vyhral ostatné štyri zápasy po sebe. Rovnakú sériu ťahá Ottawa, kým Sudbury pre zmenu nevyhralo už v 12 dueloch po sebe. V Ontáriu sa v troch hlavných individuálnych štatistikách lídri nemenili. Talentovaný Alex DeBrincat si ide svoje a po 25 zápasoch má trojbodový náskok na čele bodovania a deväťgólový náskok v poradí strelcov. Zaujímavé je, že sa na neho v bodovaní doťahuje trojica hráčov Londonu – Christian Dvorak (49), Matthew Tkachuk (48) a Mitchell Marner (47).

QMJHL: Royun-Noranda je dlhodobo najlepším tímom QMJHL, ale cez 40-bodovú hranicu sa už dostali aj Shawinigan, Val-d’Or a Gatineau. To vyhralo už päť zápasov po sebe. Ešte lepšiu formu ma Val-d’Or, ktoré ťahá deväťzápasovú sériu výhier. Conor Garland má za sebou skvelý týždeň. V troch zápasoch strelil štyri góly a pridal sedem asistencií, aby si svoj náskok na čele bodovania rozšíril na sedem bodov. Druhý je Guillaume Gauthier, ktorý aspoň vedie strelcov s 24 gólmi. Rovnaký počet ich však strelil aj Michael Carcone z Drummondvillu. Julio Billia je s 91,8% úspešnosťou zákrokov stále prvý medzi brankármi.

WHL: Red Deer sa vďaka trom výhram po sebe posunul v celkovej tabuľke o dve miesta vyššie, ale naďalej je najlepším tímom WHL Kelowna. Najdlhšiu víťaznú sériu ťahá Lethbridge – štvorzápasovú. Osem zápasov po sebe prehralo Swift Current. Tyson Baillie bodoval už v siedmich zápasoch v sérii, a tak nečudo, že sa už dostal pred Braydena Pointa do čela kanadského bodovania. Po 26 dueloch má na konte 45 bodov. Najlepším strelcom je stále Jon Marin, ktorý počas minulého týždňa pridal jeden presný zásah. Najlepším brankárom je opäť po týždňovej odmlke Carter Hart.

Najlepšie tímy divízií:

 
OHL
  Východná d. Centrálna d. Stredozáp. d. Západná d.
1. Kingston, 34 Barrie, 32 Erie, 45 Windsor, 35
2. Ottawa, 33 Mississauga, 30 Kitchener, 43 Sarnia, 28
3. Peterborough, 32 Niagara, 28 London, 38 Flint, 26

  QMJHL
  Západná divízia Pobrežná divízia Východná divízia
1. Rouyn-Noranda, 46 Moncton, 39 Shawinigan, 41
2. Val-d'Or, 41 Saint John, 34 Rimouski, 36 ^
3. Gatineau, 40 Cape Breton, 31 Quebec, 34 ˇ

  WHL
  Východná d. Centrálna d. Brit. Kolumbia Americká d.
1. Prince Albert, 35 Red Deer, 38 Kelowna, 39 Seattle, 34
2. Brandon, 32 Lethbridge, 34 ˇ Victoria, 36 Spokane, 31
3. Moose Jaw, 31 Calgary, 34 ^ Prince George, 28 Everett, 30

Individuálni lídri:

OHL
Bodovanie Góly Úspešnosť zákrokov
Alex DeBrincat, Erie
52 (31+21)
Alex DeBrincat, Erie
31 gólov
Mackenzie Blackwood, Barrie
93,0%
     
QMJHL
Bodovanie Góly Úspešnosť zákrokov
Conor Garland, Moncton
58 (15+43)
Guillaume Gauthier, Sherbrook
24 gólov
Julio Billia, Chicoutimi
91,8%
     
WHL
Bodovanie Góly Úspešnosť zákrokov
Tyson Baillie, Kelowna
45 (17+28)
Jon Martin, Swift Current
23 gólov
Carter Hart, Everett
93,9%




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies