Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Chára nebodoval, Vrbatov hetrik pomohol Canucks k výhre

V pondelok sa v NHL odohrali tri zápasy, v ktorých sa z výhier tešili Nashville, Colorado a Vancouver. Tomu k výhre pomohol Radim Vrbata hetrikom. V akcii sa predstavil aj jeden Slovák. Zdeno Chára však nebodoval..

Hviezdy večera:
1. Radim Vrbata (VAN): 3 góly
2. Roman Josi (NSH): 2 góly
3. John Mitchell (COL): 1 gól (víťazný)

Bruins dvakrát viedli, ale napokon ich Predators porazili 3:2

Boston v zápase proti Nashvillu dvakrát viedol po góloch Kevana Millera a Louia Erikssona, ale hosťom sa zakaždým podarilo vyrovnať vďaka obrancovi Romanovi Josimu, ktorý na to využil dve presilové hry. Tie sú doménou Bruins, no Predators hrali v pondelok disciplinovane a nedali domácim šancu svoju zbraň využiť naplno. Tí využili jednu z troch presiloviek. Do tretej tretiny sa vstupovalo za nerozhodného stavu a padol v nej len jeden gól. O prvej výhre svojho tímu v Bostone od 27. novembra 2003 rozhodol Viktor Arvidsson v 56. minúte. Dvoma asistenciami k nej pomohla aj druhá hviezda minulého týždňa, Shea Weber. Carter Hutton vyhral súboj náhradníkov, keď urobil 15 zákrokov. Viac striel smerovalo na Jonasa Gustavssona, ktorý duel opustil s 30 zákrokmi. Zdeno Chára odohral 22 minút a 18 sekúnd, počas ktorých zaznamenal dve strely, jeden bodyček a jeden blok. Práve počas jeho vylúčenia na konci prvej tretiny strelil Josi svoj prvý gól v zápase. Bruins nebodovali po prvýkrát od osemzápasovej bodovej série a tréner Claude Julien hneď vedel, čo bolo kameňom úrazu: „Musíte byť rozumnejší. Myslím si, že sme sa nechali často vylučovať a to ich dostalo na koňa a unavilo našich hráčov,“ poznamenal pre AP kormidelník, ktorého tím nazbieral 26 trestných minút.

Hviezdy duelu: 1. R. Josi (NSH), 2. V. Arvidsson (NSH), 3. P. Bergeron (BOS)

Mitchell rozhodol o výhre Colorada nad Minnesotou

John Mitchell skóroval vo štvrtej minúte predĺženia, aby rozhodol o domácej výhre Colorada 2:1 nad Minnesotou. Semion Varlamov k nej prispel 19 zákrokmi a v normálnej hracej dobe sa presadil dvojbodový Tyson Barrie, ktorý otvoril skóre duelu v úvode druhej tretiny. Na 1:1 stav vyrovnal v 54. minúte Zach Parise. V bráne Wild stál Darcy Kuemper, ktorý sa prezentoval 18 zákrokmi. Tímy proti sebe odohrali tretí vzájomný duel v sezóne, no Colorado vyhralo po prvýkrát. Z ostatných štyroch zápasov vyhralo tri, kým Minnesota prišla o trojzápasovú sériu výhier.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. S. Varlamov, 2. J. Mitchell, 3. T. Barrie (všetci COL)

Varbatov hetrik doviedol Canucks k výhre nad Sabres

Radim Vrbata strelil svoj prvý hetrik v drese Canucks, aby pomohol svojmu tímu ukončiť päťzápasovú sériu prehier víťazstvom 5:2 nad Buffalom. Ryan Miller proti svojmu bývalému tímu predviedol 32 zákrokov, do čierneho sa trafili aj Henrik Sedin a dvojbodový Brandon Prust, pre ktorého to bol prvý presný zásah od príchodu do Vancouveru. Ten vyhral len po štvrtýkrát v ostatných 17 dueloch. Vstup do zápasu mali pritom lepší Sabres, keď sa ujali vedenia vďaka Brianovi Giontovi. K nemu sa však na listine strelcov pridal už len Sam Reinhart, kým Linus Ullmark inkasoval päť gólov z 31 striel.

Hviezdy duelu: 1. R. Vrbata (VAN), 2. R. O’Reilly (BUF), 3. B. Prust (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 22:18 0 0 0 0 2 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies