Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Mike Richards podpísal zmluvu s Washingtonom Capitals

Voľný hráč Mike Richards napĺňa svoj cieľ vrátiť sa do NHL. V stredu podpísal jednoročnú miliónovú zmluvu s Washingtonom Capitals krátko po tom, čo mu vedenie súťaže prikývlo na žiadosť o návrat medzi elitných hokejistov sveta.

„Myslím si, že je to krok s nízkym rizikom. Je to jednoročný kontrakt a nie príliš drahý. Plusom je hráč, ktorý sa môže znova etablovať v lige, ktorý v minulosti hral na vysokej úrovni a ktorý hrával vo víťazných mužstvách,“ poznamenal pre tímovú stránku Brian MacLellan, generálny manažér Capitals.

Richards vyhral Stanleyho pohár s Los Angeles Kings v rokoch 2012 a 2014 predtým, ako kalifornský tím jeho zmluvu predčasne ukončil v júni tohto roka. Richards bol vtedy obvinený z prevážania zakázanej látky z USA do Kanady. Pred sudcu sa postaví koncom tohto mesiaca.

MacLellan verí, že rozhodnutie bude v hráčov prospech. Situáciu okolo neho sledoval od leta a povedal, že tréner Barry Trotz sa už s Richardsom počas decembra stretol a rozprával sa o ňom aj s jeho bývalým spoluhráčom z Los Angeles Justinom Williamsom.

„Je to motivovaný hráč, ktorý by rád obnovil svoju reputáciu. Je to dobrý obojsmerný útočník, ktorý je súťaživý, v lige si vytvoril rešpekt vďaka svojej súťaživosti a úspechom,“ skonštatoval MacLellan.

Čoskoro tridsaťjedenročný útočník hral naposledy 9. apríla a pravdepodobne ho bude najskôr čakať kondičný pobyt v Hershey z nižšej AHL. Nie je však ešte známe, kedy sa k organizácii pripojí. Vlani zaznamenal päť gólov a 11 asistencií v 53 dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies