Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Jurčov Detroit podľahol St. Louis

V stredu sa odohrali len tri zápasy a iba v jedinom malo zastúpenie Slovensko. Detroit v ňom podľahol St. Louis, pričom Tomáš Jurčo nebodoval.

Hviezdy večera:
1. Francois Beauchemin (COL): 1 gól (víťazný), 1 asistencia
2. Alex Pietrangelo (STL): 2 asistencie
3. Rickard Rakell (ANA): 1 gól (víťazný)

Blues porazili Detroit 2:1, Jurčo nebodoval

St. Louis dokázalo poraziť Detroit 2:1 aj napriek tomu, že hralo len s piatimi obrancami – Colron Parayko ochorel a Carl Gunnarsson nebol schopný vrátiť sa ešte do akcie. Brankár Brian Elliott bol pritom kľúčový, pretože zneškodnil 29 striel a počas absencie Jakea Allena si pripísal piatu výhru zo šiestich štartov. „Zastavil všetko, čo videl,“ poznamenal pre AP David Backes, ktorý spolu s Alexom Piatrangelom asistoval pri oboch góloch Blues. O tie sa postupne postarali Ty Rattie v prvej a Dmitrij Jaškin v tretej tretine. Tím z Missouri viedol 2:0 a čestný úspech Red Wings zaknihoval až v 58. minúte Henrik Zetterberg. Petr Mrázek sa prezentoval 18 zákrokmi. V zápase sme videli len jedného Slováka, pretože Tomáš Tatar ochorel. Tomáš Jurčo odohral necelých desať minút a pripísal si mínusový bod, dve trestné minúty a jeden bodyček.

Hviezdy duelu: 1. A. Pietrangelo (STL), 2. A. Steen (STL), 3. P. Mrázek (DET)

Beauchemin rozhodol o výhre nad Sabres

Francois Beauchemin skóroval 31,7 sekundy pred koncom tretej tretiny, aby rozhodol o výhre Colorada 2:1 nad Buffalom. Avalanche porazili Sabres v desiatom vzájomnom zápase po sebe a gólom k tomu pomohol aj Alex Tanguay. Obaja strelci sa presadili v tretej tretine a zaznamenali aj po asistencii, Semion Varlamov zase predviedol 27 zákrokov. Ako jediný ho prekonal Evander Kane, ktorý poslal Sabres do vedenia. Tí prišli o dvojzápasovú sériu výhier a naposledy porazili denverský tím 4. decembra 2005. Robin Lehner urobil 33 zákrokov. Duel bol významný pre Ryana O’Reillyho, ktorý sa vrátil do Denveru po prvýkrát od letnej výmeny. Duel opustil s jednou asistenciou a dvoma mínusovými bodmi. Jeho spoluhráč Sam Reinhart utrpel pri kolízii so súperom zranenie hornej časti tela.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. F. Beauchemin, 2. A. Tanguay, 3. S. Varlamov (všetci COL)

Ducks porazili trápiacich sa Wild

Rickard Rakell prelomil nerozhodný stav šesť a pol minúty pred koncom tretej tretiny, aby doviedol Anaheim k výhre 3:1 nad Minnesotou. Chris Stewart a Jakob Silfverberg (prázdna brána) sa tiež presadili, kým John Gibson zaznamenal 25 zákrokov v poslednom dueli z osemzápasovej domácej série. Tú kalifornský tím ukončil s bilanciou 5-3-0. Wild sa naopak nedarí a v stredu prehrali už piaty zápas po sebe. Jediný gól v stredu strelil Jarret Stoll, zatiaľ čo Devan Dubnyk inkasoval dva góly z 26 striel.

Hviezdy duelu: 1. R. Rakell, 2. J. Gibson, 3. H. Lindholm (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Jurčo (DET) 09:45 0 0 0 -1 2 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár znepokojuje, expert vyzýva fanúšikov: Urobíte najlepšie, ak na toto zabudneteCelebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies