Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánik si začína opäť získavať dôveru trénera

Tréner Joel Quenneville bol sklamaný, keď Richard Pánik na úvod svojho pôsobenia v Chicagu zaspal a zmeškal dopoludňajší tréning. Slovenský útočník si však svojimi výkonmi po tomto prešľape dôveru u kormidelníka Blackhawks zvyšuje.

Martinský rodák podával v zápasoch veľmi dobré výkony a dokonca od trénera dostal už priestor aj v prvom útoku. Do štvrtkového zápasu vstupoval s troma gólmi v ostatných šiestich zápasoch.

„Odvádza pre nás dobrú robotu. V jeho hre vidno ofenzívu a čoraz viac je zžitý s hrou, ktorú sa snažíme hrať. Je šikovný a teraz už len čakáme, ako to bude s vyrovnanosťou jeho výkonov,“ poznamenal Quenneville pre Sun-Times.

O talente Pánika nikto nepochyboval, no od počiatku bola najväčším problémom nevyrovnanosť jeho výkonov. Doplatil na to v Tampe Bay i v Toronte. Po príchode do tímu úradujúceho šampióna je však motivovaný na tom zapracovať.

Článok pokračuje pod reklamou

„Sezóna sa pre mňa nezačala tak ako som čakal. Chcel som sa dostať do prvého tímu Toronta, ale nevyšlo to. V AHL som sa snažil a potom došlo k výmene. Z nej som naozaj nadšený a teraz mi veci vychádzajú,“ povedal Pánik.

„Najťažšia vec je podávať konštantné výkony. Nemôžete byť dobrí len v jednom zápase, ale pravidelne. Robiť to znova a znova. Na to sa teraz koncentrujem najviac.“

Pánik prišiel do Chicaga s tým, že by mohol dostať šancu v prvom útoku. Pre problém s vízami sa však jeho debut odďaľoval a medzitým sa svojej šance po boku Mariána Hossu a Jonathana Toewsa chytil Andrew Shaw.

Slovenský hokejista trávi väčšinu času v treťom útoku Blackhawks, ale v zápase proti Coloradu sa po prvýkrát na vlastnej koži zoznámil s metódami Quennevillea, ktorý je známy tým, že rád mení formácie. Vďaka tomu si chvíľu zahral aj v prvom útoku, v ktorom však pre suspendáciu absentoval Toews.

„Mal som hrať s Philom Danaultom a Andrewom Desjardinsom, ale tréner to zmenil. Moje prvé pocity boli: Čo sa to deje? Bol som však nadšený,“ priznal Pánik, ktorý má po 10 zápasoch na konte tri góly a asistenciu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies