Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Byfuglien podpísal novú päťročnú zmluvu s Jets

Špekulácie o odchode „Big Buffa“ z Winnipegu sa môžu skončiť. Obranca Dustin Byfuglien totiž v pondelok podpísal s vedením Jets nový päťročný kontrakt v hodnote 38 miliónov amerických dolárov.

„Nikdy mi ani nenapadlo, že by som odišiel. Stanleyho pohár nemôžete vyhrať cez noc. Je to proces a cítim, že tu sme na správnej ceste, tak som si povedal, že ju absolvujem s nimi,“ poznamenal Byfuglien pre AP.

Byfuglienovi sa po tejto sezóne skončí päťročná zmluva, ktorá mala priemerný ročný plat vo výške 5,2 milióna dolárov. Podľa novej zmluvy zarobí 7,6 milióna dolárov ročne, s čím bude najlepšie plateným hráčom tímu. Väčší „cap hit“ z obrancov v NHL pritom budú mať iba P. K. Subban a Shea Weber.

Tridsaťročný rodák z Minnesoty je jedným z najunikátnejších hráčov ligy. Hráva prevažne ako obranca, ale dokáže hrať aj na poste útočníka. Je robustný, no nijako tým netrpia jeho korčuliarske kvality.

Štvornásobný účastník Zápasu hviezd zaznamenal v doterajšom priebehu sezóny 32 bodov (15 gólov, 17 asistencií), pričom odohral všetkých 52 zápasov s priemerným časom tráveným na ľade 24:14.

Byfuglien bol jedným z dvoch kľúčových hráčov tímu, ktorí sa mohli stať po sezóne neobmedzenými voľnými hráčmi. Tým druhým je kapitán Andrew Ladd, ktorý láka aj pozornosť iných tímov. Generálny manažér Kevin Cheveldayoff jeho situáciu komentovať nechcel.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies