Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar rozhodol zápas proti Floride, Mrázek vychytal nulu

V štyroch pondelkových zápasoch NHL sa z výhier tešili domáce mužstvá. K výhre Detroitu pomohol jedným presným zásahom Tomáš Tatar. Bol to víťazný gól.

Tatar pomohol k výhre nad Panthers gólom, Mrázek vychytal nulu

Slovenskí útočníci v drese Detroitu sa tešili z výhry 3:0 nad Floridou, pričom Tomáš Tatar k nej pomohol aj gólom. V 45. minúte prelomil nerozhodný stav, a tak si pripísal svoj tretí víťazný presný zásah v ročníku. Ďalšie dva góly strelil Pavel Daciuk, kým Henrik Zetterberg nazbieral dve asistencie. Kľúčový bol aj výkon Petra Mrázeka, ktorý na svoje štvrté čisté konto v sezóne potreboval urobiť 23 zákrokov. Jeho náprotivok, Al Montoya, zastavil 28 striel. Panthers prehrali druhý zápas po sebe a okrem bodov prišli aj o mladíka Alexandra Barkova, ktorý utrpel zranenie hornej časti tela pri bodyčeku Justina Abdelkadera. Kým „panteri“ neverili, že išlo o čistý zákrok, rozhodcovia i tréner Red Wings si to mysleli. „Myslím si, že to bol úplne čistý bodyček,“ poznamenal Jeff Blashill pre AP. Tatar odohral v zápase necelých 11 minút a pripísal si plusový bod, tri strely a jeden bodyček. Tomáš Jurčo absolvoval len sedem minút s jedným streleckým pokusom. Detroitu chýbal obranca Mike Green, ktorého trápia problémy so slabinami.

Tatarov 16. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. P. Daciuk, 2. P. Mrázek, 3. J. Abdelkader (všetci DET)

Článok pokračuje pod reklamou

Lundqvist doviedol Rangers k tretej výhre v sérii

Henrik Lundqvist urobil 27 zákrokov a Rangers vyhrali po prvýkrát od novembra tretí duel v sérii, keď porazili svojho rivala z New Jersey tesne 2:1. V Madison Square Garden vyhrali päť zápasov po sebe. New Yorku sa podarilo podať jeden z najlepších výkonov v sezóne aj bez prítomnosti dvoch kľúčových hráčov, obrancu Ryana McDonagha a útočníka Ricka Nasha. O góly sa postarali Kevin Klein a J. T. Miller, ktorí prekonali Coryho Schneidera z 37 striel. Klein skóroval po prvýkrát v ostatných 28 dueloch. Lundqvista obral o čisté konto Travis Zajac, ktorý skóroval počas oslabenia v 58. minúte. Devils prehrali tretí zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. H. Lundqvist, 2. K. Klein, 3. J. T. Miller (všetci NYR)

Crosby doviedol Penguins k výhre nad Ducks

Sidney Crosby potvrdil svoju formu, skóroval v siedmom zápase po sebe a napokon pomohol k výhre Pittsburghu 6:2 nad Anaheimom štyrmi bodmi – strelil dva góly a pridal dve asistencie. „Jeho hra je momentálne na inej úrovni. Je veľkým dôvodom toho, prečo v tabuľke napredujeme,“ poznamenal pre AP tréner Mike Sullivan, ktorého tím vyhral šiesty zápas z ostatných siedmich. V pondelok sa strelecky presadili aj Chris Kunitz, Conor Sheary, Carl Hagelin a Olli Määttä, kým Marc-Andre Fleury zneškodnil 36 striel. Prekonali ho len Ryan Getzlaf a Patrick Maroon. John Gibson opustil duel s 25 zákrokmi a Ducks s tým, že prišli o šesťzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. S. Crosby, 2. Ch. Kunitz, 3. C. Hagelin (všetci PIT)

Senators porazili Lightning, Stone trojbodový

Po prvýkrát po dlhšom čase môže byť Ottawa so sebou spokojná. Mark Stone strelil dva góly a pridal asistenciu, aby doviedol Senators k výhre 5:1 nad Tampou Bay. Zack Smith, Shane Prince a Jean-Gabriel Pageau sa tiež tešili z gólov, kým Craig Anderson urobil 31 zákrokov. Pageau si na konto pripísal aj dve asistencie. Ottawa vyhrala druhý zápas po sebe, kým Lightning prehrali len svoj druhý zápas z ostatných 12. Nepodali svoj najlepší výkon. Čestný úspech zaknihoval J. T. Brown, kým Andrej Vasilevskij zastavil 24 z 28 striel. Pageau strelil gól do prázdnej brány.

Hviezdy duelu: 1. M. Stone, 2. J.-G. Pageau, 3. C. Anderson (všetci OTT)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 10:41 1 0 1 +1 0 3 2
T. Jurčo (DET) 07:06 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies