Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Magazín

Zastavia „Chárovci“ rozbehnutého Crosbyho?

Kanadsko-americká NHL pokračuje nočnými zápasmi, v ktorých tímy bojujú o čo najlepšiu východiskovú pozíciu pred play-off. Duel medzi Bostonom a Pittsburghom má okrem klubových farieb ďalšieho spoločného menovateľa. Obidve mužstvá patria k užšej špičke NHL a ich konfrontácie sa tradične dajú označiť ako derby. Sledujte naživo na TV Tipsport a využite v rámci nich LIVE stávky v Tipsporte!

Boston strieda kvalitné výsledky s menej uspokojivými. Od domáceho výprasku s Los Angeles 2:9 žiadny debakel nezaznamenal. Naopak od tohto stretnutia strieľa v priemere 4 góly na zápas. V poslednom stretnutí doma proti Columbusu to však na výhru nestačilo a „medvede“ podľahli 4:6. V dueli s Pittsburghom budú chcieť podať koncentrovanejší výkon s plným bodovým ziskom.

Tučniakom patrí vo Východnej konferencii 8. priečka, z ktorej strácajú na štvrtý Boston 4 body a majú 2 zápasy k dobru. Reálne tak môžu útočiť na 3. pozíciu v konferencii, čo je dostatočná motivácia uspieť na ľade súpera. Proti sú však tohtosezónne štatistiky vzájomných zápasov. Vonkajšia prehra 0:3 a domáca prehra 2:6.

Člen najväčšej tipérskej komunity Tipernator vo svojej analýze nepochybuje o tom, že domáci uspejú prípadne neprehrajú v riadnom hracom čase. Kurz 1,43 na takúto stávku je na mieste.

Nezabudnite na LIVE stávky a sledujte zápas naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies