Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Shane Doan si je neistý svojou budúcnosťou

Jozef Struhár  
14.04.2016

Skončí kariéru? Kapitán Arizonských Kojotov Shane Doan v stredu priznal, že sa stále nerozhodol, či sa v budúcej sezóne ešte predstaví v Národnej hokejovej lige.

„Spolu s mojou rodinou to prediskutujeme,“ povedal Doan pre tímovú stránku. „Moje deti starnú a majú vo svojich životoch dôležité veci. Mám príležitosť byť pri nich a ja by som niekoľko z nich rád zažil. Nechcem toho vynechať až príliš.“

Tridsaťdeväťročný útočník strelil v tomto ročníku 28 gólov, najviac od ročníka 2008/09, v ktorom si vytvoril osobné maximum s 31 presnými zásahmi. V 72 zápasoch nazbieral dokopy 47 bodov a vytvoril nové klubové rekordy v počte gólov (396), bodov (945) a presilovkých gólov (125).

Článok pokračuje pod reklamou

Coyotes skončili štvrtí v Pacifickej divízii, keď získali 78 bodov. Jeho prítomnosť pomohla s prechodom do veľkého hokeja nováčikom Maxovi Domimu, Anthonymu Duclairovi či Louisovi Dominguemu. Kým jeho éra sa pomaly končí, ich sa ešte len začína.

„Počas sezóny bolo niekoľko dobrých momentov. Urobili sme niekoľko krokov, ktoré nás nadchli, ale zároveň vieme, že je pre dnami ešte dlhá cesta. Urobil sme krok k tomu, aby sme boli lepší. To je povzbudivé,“ pokračoval Doan.

Doan sa 1. júla môže stať neobmedzeným voľným hráčom po tom, čo mu vyprší aktuálna zmluva. Draftová jednotka z roku 1995 odohrala všetkých 20 rokov svojej kariéry v jedinej organizácii a v nej bude mať miesto aj budúcej sezóne. Ak sa rozhodne pokračovať.

„Budeme potešení, ak sa bude chcieť vrátiť. V prípade tímu Arizona Coyotes nenájdete väčšiu ikonu akou je Shane Doan. Je to však rozhodnutie, ku ktorému musí prísť so svojou rodinou,“ podotkol prezident Coyotes Anthony LeBland.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies