Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Správy z NHL

Finále líg z juniorskej CHL bude bez Slováka

Jozef Struhár  
02.05.2016

V nedeľu sa odohral posledný zápas tretieho kola play-off v juniorskej CHL. Spoznali sme v ňom druhého finalistu QMJHL, a tak si teraz môžeme zrekapitulovať kolo, v ktorom sa s bojmi o titul rozlúčil aj posledný slovenský zástupca.

OHL

Erik Černák nastupoval v tejto sezóne za Erie, ktoré ovládlo základnú časť. V konferenčnom finále však nestačilo na vo forme hrajúci London, ktorý postúpil do finále po štvorzápasovej sérii. Slovenský obranca v nej zaznamenal asistenciu a play-off uzavrel so ziskom šiestich asistencií v 13 dueloch. Aj druhá séria bola hladká a vyhral v nej nenasadený tím. Vo finále sa po štvorzápasovej sérii s Barrie predstaví aj Niagara. Prvý duel je na programe 5. mája a favoritom bude London, ktorý sa môže spoľahnúť aj na svoje hviezdy Mitchella Marnera, Matta Tkachucka a Christiana Dvoraka, ktorí sú na prvých troch miestach bodovania po troch kolách. Najviac bodov získal Marner – 37 (15+22) v 14 dueloch.

Slovák v OHL
Z
G
A
B
TM
+/-
Erik Černák, Erie
13
0
6
6
10
+4

Finálová séria:
London (Záp.3) – Niagara (Vých.4)

QMJHL

Finálovú dvojicu v QMJHL sme spoznali najneskôr. Shawinigan do finále postúpil po päťzápasovom boji so Saint John. Druhý nasadený tím play-off sa v boji o titul stretne s víťazom základnej časti, tímom Rouyn-Noranda Huskies. Ten vyradil po šiestich zápasoch Moncton. Prvý zápas série sa odohrá 4. mája. V akcii uvidíme aj najproduktívnejšieho hráča play-off, ktorým je útočník Cataractes Anthony Beauvillier. V 16 dueloch nazbieral 26 bodov (12+14).

Článok pokračuje pod reklamou

Finálová séria:
Rouyn-Noranda (1) – Shawinigan (2)

WHL

Vo finále WHL uvidíme súboj kanadského Brandonu s americkým Seattlom. Wheat Kings vyradili v konferenčnom finále Red Deer po piatich zápasoch a Thunderbirds dokonca potrebovali o zápas menej, aby vyradili Kelownu. Doteraz tak v play-off prehrali len jeden zápas. Prvý duel finále sa odohrá 6. mája. Po troch kolách je najproduktívnejším hráčom vyraďovacích bojov John Quenneville z Brandonu, ktorý v 16 dueloch nazbieral 24 bodov (13+11), rovnako ako spoluhráč Nolan Patrick (10+14). Až päť hráčov Wheat Kings je v prvej šestke bodovania.

Finálová séria:
Brandon (V1) – Seattle (U1)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies