Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Maple Leafs nemyslia na play-off len preto, že vyhrali lotériu

Jozef Struhár  
04.05.2016

Aj víťazstvo mimo ľadu môže osmeliť niektorých ľudí natoľko, že začnú myslieť na úspechy na ľade. Mnohých fanúšikov Toronta potešilo, keď ich tím získal právo draftovať v tomto roku ako prvý. Niektorí začali už myslieť aj na play-off. Samotní Maple Leafs však na pílu tlačiť nechcú.

Generálny manažér Lou Lamoriello v utorok povedal, že ani víťazstvo v draftovej lotérii nič nemení na plánoch, ktoré tím má. Podľa jeho slov ani draftová jednotka neurýchli cestu tímu do bojov o Stanleyho pohár.

„Nemyslím si, že by sme mali myslieť na play-off alebo že by sme mali rozmýšľať nad tým, že by sme urobili niečo iné ako to, že sa budeme držať procesu, ktorý tu prebieha,“ cituje ho televízia Sportsnet.

„Konečný výsledok sa postará sám o seba. Ak by sme však v lete mali príležitosť získať hráča, ktorý by nás vylepšil, to by sme urobili. Pokiaľ však ide o našu koncentráciu, nezameriavame sa na krátkodobé úspechy. Budeme sa držať toho, čo začal Brendan (Shanahan). Všetci sme sa k tomu zaviazali a nič to nezmení.“

Článok pokračuje pod reklamou

Maple Leafs skončili v tejto sezóne na poslednom mieste NHL, ale vďaka tomu získali možnosť vyberať na drafte z prvého miesta. Očakáva sa, že si vyberú amerického centra Austona Matthewsa, ktorý v 18 rokoch žiaril medzi mužmi vo švajčiarskej NLA.

Toronto sa dostalo do play-off len raz za ostatných 11 sezón a v prvej sezóne pod vedením trénera Mika Babcocka malo bilanciu 29-42-11. Tím tento týždeň získal obrancu Nikitu Zajceva z KHL, ktorý by mal tiež prispieť k jeho svetlejšej budúcnosti.

„Myslím si, že tento víkend nám určite pomohol. Budeme môcť vyberať najlepšieho hráča na drafte a mohli sme podpísať zmluvu s voľným hráčom, ktorý podľa nás pomôže tomuto mužstvu. Má 24 rokov a ročný kontrakt podpísal iba preto, že je v poslednom roku svojho nováčikovského obdobia. Máme z neho dobré pocity. Toto sú však len jednotlivé stavebné kroky. Nechceme, aby bol z toho niekto príliš nadšený. Toto je proces, ktorým si musíme prejsť. Momentálne nám nejde o výsledky, tie sa postarajú sami o seba,“ dodal Lamoriello.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies