Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rieder utrpel zranenie, Bleackley by mohol ísť opäť na draft

Tím Arizona Coyotes dostal z Petrohradu nepotešujúcu správu. Pravý krídelník Tobias Rieder, ktorý na Majstrovstvách sveta reprezentuje Nemecko, utrpel zranenie dolnej časti tela.

Zranenie nie je našťastie až také vážne a dvadsaťtriročný hokejista bude na zotavenie potrebovať zhruba jeden mesiac.

„Rieder má pred sebou dlhé leto, aby sa zotavil a absolvoval svoju prípravu. Očakávame, že bude pripravený pred tréningovým kempom na 100 percent,“ poznamenal pre tímovú stránku generálny manažér John Chayka.

Rieder zaznamenal v štyroch zápasoch na turnaji gól a asistenciu. V tejto sezóne NHL odohral všetkých 82 zápasov, v ktorých strelil 14 gólov a dokopy nazbieral 37 bodov.

Článok pokračuje pod reklamou

Bleackley by mohol ísť opäť na draft

Chayka momentálne rieši aj situáciu ohľadom Connera Bleackleyho, ktorého v roku 2014 draftovalo Colorado z 23. miesta. Arizona získala jeho práva vo februári a hrozí, že o jeho služby príde.

Ak sa obe strany nedohodnú do 1. júna na podpise nováčikovskej zmluvy, dvadsaťročný center by mohol putovať znova na draft. Coyotes by ako kompenzáciu dostali dodatočnú voľbu v druhom kole draftu, ktorý sa koncom júna uskutoční v Buffale.

„Môj agent je v úzkom vzťahu s generálnym manažérom Coyotes a stále majú dosť času, aby si ma upísali. Nič však neočakávam. Moje úlohy to nemení. Budem každý deň pracovať tvrdo a momentálne sa musím hlavne zotaviť zo zranenia a potom absolvoval letnú prípravu, “ povedal Bleackley pre tímovú stránku Red Deer z WHL.

Mladík v tejto sezóne zaznamenal 46 bodov (13+33) v 55 dueloch. Nehral však od 19. marca, keď utrpel zranenie zápästia. Jeho tím hostí Memorial Cup, ktorý odštartuje už vo štvrtok.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies