Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Dustin Brown údajne príde o post kapitána Kings

Dustin Brown, ktorý bol kapitánom Los Angeles pri ziskoch oboch Stanleyho pohárov, príde o kapitánske „céčko“. Informovala o tom kanadská športová televízia TSN.

Tridsaťjedenročný Američan bol vymenovaný za 13. kapitána v klubovej histórii v roku 2008. Lídrom bol aj v reprezentácii Spojených štátov amerických na striebornej Olympiáde v roku 2010. Na drese mal vtedy „áčko“.

Tieto informácie zatiaľ neboli oficiálne potvrdené, no už sa hovorí aj o možnom nástupcovi. Novým kapitánom Kings by mal byť Anže Kopitar, ktorý v januári podpísal s klubom osemročný kontrakt. Alternatívnym kapitánom bol od roku 2008.

Brown toho dosiahol veľa počas obdobia, keď bol kapitánom, ale jeho ostatné dve sezóny boli veľmi nevydarené. Za svoju hru bol často kritizovaný. V ostatných 164 zápasoch zaznamenal 22 gólov, 33 asistencií a 22 mínusových bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies