Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Vojnov podľa Bettmana nebude môcť hrať na Svetovom pohári

Ruský obranca Viačeslav Vojnov síce bol nominovaný do výberu svojej krajiny pre tohtoročný Svetový pohár, ale podľa komisára NHL mu to liga neumožní. Informoval o tom Bob McKenzie z televízie TSN.

Dvadsaťšesťročný dvojnásobný víťaz Stanley Cupu s tímom Los Angeles Kings je totiž oficiálne ligou suspendovaný po tom, čo bol obvinený z domáceho násilia. Pred hroziacim vyhostením z USA odcestoval domov do Ruska, kde hral za SKA Petrohrad v KHL.

Gary Bettman povedal v pondelok McKenziemu, že NHL už informovala Ruskú hokejovú federáciu o nemožnosti účasti Vojnova na Svetovom pohári v Toronte. Prečo však tréner Ruska Oleg Znaroks nominoval hráča, ktorý bol odsúdený na dva mesiace väzenia?

„Iba my, členovia manažmentu Ruskej hokejovej federácie, môžeme určiť, kto za nás bude hrať a kto nie. Svetový pohár je medzinárodný turnaj, nie je iba záležitosťou NHL. Takže si nemyslím, že by mali byť ohľadom Vojnova nejaké otázky,“ povedal v piatok Elliottovi Friedmanovi z televízie Sportsnet.

Zatiaľ nepadlo konečné rozhodnutie o účasti či neúčasti rodáka z Čeľabinska na turnaji, ktorý je na programe v dňoch 17. septembra až 1. októbra. Je však zrejmé, že v druhom prípade by ho v zostave Ruska musel niekto nahradiť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies