Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

AHL

Finále AHL: Monsters idú domov s vedením 2:0

Tím Lake Erie Monsters sa vráti domov s možnosťou ukončiť tam cestu za titulom. Po dvoch zápasoch v Hershey totiž vo finále AHL vedie 2:0 na zápasy a nasledujúce tri stretnutia odohrá pred vlastnými fanúšikmi.

Finále Calderovho pohára

Zápas č. 2
1
2
3
Stav série
Hershey Bears
0
1
2
3
••••
Lake Erie Monsters
1
2
2
5
••••
Góly:
1. LE Werenski, (5) (Craig, Tynan), 3:05 (PP)
2. LE Bjorkstrand, (6) (Hannikainen), 4:29
2. HER Sill, (6) (Camper, Ness), 8:48 (PP)
2. LE Sedlák, (9) (Rychel, Hannikainen), 13:51
3. LE Bjorkstrand, (7) (Chaput, Zaar), 2:04 (PP)
3. HER Lewington, (4) (C. Bourque, Ness), 9:57
3. HER O'Brien, (4) (Boyd, Ness), 11:51
3. LE Zaar, (6) (Craig, Chaput), 18:59 (PB)

Oliver Bjorkstrand strelil dva góly, Anton Forsberg urobil 27 zákrokov a Lake Erie porazilo Hershey 5:3 v druhom zápase bojov o Calderov pohár. Monsters, ktorí majú v play-off bilanciu 13-2, potrestali hneď v úvode zápasu prvé vylúčenie Bears zásluhou Zacha Werenského. Bjorkstrand zvyšoval v úvode druhej tretiny na 2:0 predtým, ako strelil Zach Sill kontaktný gól. Lukáš Sedlák a Bjorkstrand však následne zvýšili vedenie hostí na 4:1. Domácich vrátili do zápasu Tyler Lewington a Liam O’Brien, no pri odvolaní Justina Petersa pridal ďalší gól Lake Erie Daniel Zaar. Peters opustil duel s 24 zákrokmi. Prvý z trojice zápasov v Clevelande sa odohrá v pondelok. Bears to budú mať veľmi ťažké. Doteraz len tri tímy otočili v histórii finálovú sériu, v ktorej prehrávali 0:2.

  Justin Peters
Anton Forsberg
 
58:24 24/28 60:00 27/30

Hviezdy duelu: 1. O. Bjorkstrand (LE), 2. A. Ness (HER), 3. Z. Werenski ( LE)

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Je tu play-off: Pekarčík pútal prihrávkami, Nemec gólmi. Gajan najhorší spomedzi SlovákovPozdvihol sa Mešár do nových výšin pred plnou sezónou v AHL? Má najviac bodov v celej lige! Sýkora si ukončil suchoty gólom, Regenda toto nezažil od februára + videoKto je na konci základnej časti top favoritom na Cenu Jacka Adamsa?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies