Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Vymenia Sabres prvú voľbu na drafte a upíšu si Veseyho?

Tím Buffalo Sabres prechádza prestavbou a generálny manažér Tim Murray je pripravený urobiť ďalší krok k tomu, aby zlepšil svoje mužstvo. Ten predstavuje aj výmena prvej voľby na vstupnom drafte NHL.

Sabres majú v rukách voľbu z 8. miesta a boli by ochotní ju vymeniť, ak by sa tým podarilo naplniť aktuálne potreby mužstva. Čo by teda Murray chcel za voľbu získať? Ľavorukého obrancu do prvých dvoch párov.

„Ak by nám niekto ponúkol kvalitného, mladého, ľavorukého obrancu a chcel by za neho našu ôsmu celkovú voľbu, pristúpili by sme k tej výmene, ak by sme cítili, že nám pomôže zlepšiť naše mužstvo,“ povedal Murray pre AP.

Ak by sa k výmene nepristúpilo, je možné očakávať, že Sabres na drafte vyberú ako prvého obrancu. K dispozícii by mohli mať Jakuba Chychruna, Olliho Juoleviho, Charlieho McAvoya či Michaila Sergačova.

V pondelok tím už jednu výmenu urobil. Získal prostredníctvom nej práva na útočníka Jimmyho Veseyho. Ten má krátky zoznam tímov NHL, s ktorými by bol ochotný podpísať zmluvu a Sabres sa na ňom nachádzajú. Napriek tomu to však vyzerá tak, že vysokoškolská hviezda vyskúša trh s voľnými hráčmi.

„V tomto bode by som nevylúčil nič. Buffalo je skvelá organizácia a skvelé miesto pre hokejistu. Som si istý, že je na zozname tímov, ktoré Jimmy bude zvažovať v ten pravý čas. Jeho plánom je vidieť, čo všetko sa ponúka. Po tom všetkom, čím si prešiel v Nashville, by bolo trochu hlúpe, ak by neskúsil získať z tejto príležitosti to najlepšie,“ povedal hráčov agent Peter Fish.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies