Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Hossu trápilo zranenie kolena. Už je to lepšie, tvrdí

Marián Hossa dohrával sezónu s natiahnutým postranným väzivom v ľavom kolene a počas play-off mu dokonca museli pichať injekcie. Skoré vypadnutie Chicaga z bojov o Stanleyho pohár mu tak v tomto smere pomohlo.

Dlhšie leto totiž umožnilo skúsenému slovenskému útočníkovi venovať viac priestoru oddychu a zotavovaniu sa zo zdravotných problémov. Momentálne sa vďaka tomu už cíti podstatne lepšie.

„Už nejaký čas prešiel. Absolvoval som nejaké procedúry, na ktoré som chodieval, ľadoval som si koleno. Momentálne je to už určite lepšie,“ uviedol Hossa pre televíziu JOJ.

Tridsaťsedemročný trenčiansky odchovanec už začal s ľahšími športovými aktivitami a spolu s bratom Marcelom dokonca odštartovali letnú prípravu. S návratom na ľad sa však ponáhľať nebude a absolvuje ho až niekedy v auguste.

„Teraz som druhý týždeň v letnej príprave, takže sa dá povedať, že už zarezávam. Nie je to ešte na sto percent, ale pomaly sa tam dostávam,“ dodal Hossa, ktorý odštartuje budúci ročník so 499 gólmi na konte.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies