Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánik má na prvý útok, tvrdí Hossa mysliaci na ďalší Stanley Cup

Aj v budúcej sezóne bude robiť Mariánovi Hossovi spoločnosť v mužstve Blackhawks krajan Richard Pánik. A práve mladší útočník by mohol toho staršieho nahradiť v prvom útoku.

Po tom, čo sa martinský rodák ukázal v dobrom svetle počas vyraďovacích bojov, sa začalo povrávať, že by sa mohol v budúcej sezóne ocitnúť v prvom útoku po boku Jonathana Toewsa a Patricka Kanea. A podľa Hossu má na to, aby hral v elitnej formácii.

„Rišo by mohol dostať šancu v prvej formácii, kde dohrával play-off. Potenciál na to má,“ povedal Hossa pre denník Šport.

Samotný tridsaťsedemročný veterán sa na novú sezónu teší a po skorom vypadnutí z play-off ťažil z väčšieho voľna, ktoré mu umožnilo fyzicky i psychicky sa dať do poriadku.

Článok pokračuje pod reklamou

„Také dlhé leto som nemal ani nepamätám. Oddýchol som si a môžem sa dobre pripraviť. Cítim sa výborne. Dal som sa dokopy fyzicky aj psychicky. Verím, že z toho budem ťažiť v sezóne,“ skonštatoval Hossa.

Do novej sezóny by trenčiansky odchovanec mohol vstúpiť ako člen tretieho útoku. On si je toho veľmi dobre vedomý a nerobí mu to problém. Jeho cieľ to totiž nijak neovplyvňuje. Bez ohľadu na svoju pozíciu v mužstve, chce získať po štvrtýkrát v kariére Stanleyho pohár.

„Rád by som ešte raz zdvihol nad hlavu Stanley Cup. Ak tréner určí, nebudem mať problém s treťou formáciou. Tam nastupujeme proti najlepším hráčom a paradoxne čas na ľade je miestami ešte väčší ako v elitnej päťke. Na druhej strane tréner často mení zloženie formácií, ak sa tímu nedarí. Preto môžem znova skončiť po boku Jonathana Toewsa,“ poznamenal Hossa.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies