Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Sekera hviezdou zápasu, Marinčin si tiež zahral (príprava)

Zo šiestich plánovaných zápasov sa odohralo vo štvrtok päť a v akcii sme videli aj slovenských obrancov Martina Marinčina a Andreja Sekeru.

Slovenský obranca Andrej Sekera ukradol rozbiehajúcemu sa súperovi puk a bol na počiatku akcie, z ktorej čerstvý kapitán Oilers Connor McDavid otvoril skóre zápasu. Neskôr pridal víťazný gól a príkladom viedol Edmonton k výhre 5:2 nad Winnipegom, ktorý hral bez Marka Daňa. K výhre gólmi pomohli aj Patrick Maroon, Mark Letestu a Tyler Pitlick. Jonasa Gustavssona z 23 striel prekonal Bryan Little. Na dve minúty sa v bráne objavil aj Cam Talbot, kým si Gustavsson riešil problémy s výstrojom. Čelil jedinej strele a z nej ho prekonal Brandon Tanev. Connor Hellebuyck urobil 27 zákrokov a zastavil aj dve strely Sekeru. Bojnický rodák odohral viac ako dvadsať a pol minúty, pričom bol vyhlásený za tretiu hviezdu duelu.

Gól McDavida, asistencia Sekeru:

V Bell Centre absolvoval svoju premiéru v drese Canadiens Shea Weber, ktorý jedným gólom pomohol k výhre 6:1 nad Maple Leafs. K nej prispel aj Carey Price, ktorý zaznamenal 28 zákrokov. Dvakrát skóroval Andrew Shaw a do čierneho sa trafili aj Michael McCarron, Alex Galchenyuk a Artturi Lehkonen. Alexander Radulov prihrával na dva góly. Čestný úspech Toronta zaknihoval Auston Matthews, pre ktorého to bol prvý gól v drese tímu NHL. Frederik Andersen inkasoval šesť gólov z 32 striel. Pri troch z nich bol na ľade aj slovenský obranca Martin Marinčin, ktorý odohral 18 a pol minúty.

Článok pokračuje pod reklamou

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (EDM) 20:38 0 1 1 0 0 2 2
M. Marinčin (TOR) 18:30 0 0 0 -3 0 1 0

Boston vyhral bez Cháru, uspeli aj Flyers a Canucks

Boston bez Zdena Cháru porazil Columbus tesne 2:1 vďaka gólom Matta Beleskeyho a Setha Griffitha, ako aj 27 zákrokom, ktoré nakombinovali Anton Chudobin (11/11) a Malcolm Subban (16/17). Sergej Bobrovskij odchytal celý zápas a okrem 20 zákrokov si pripísal aj asistenciu pri góle Brandona Saada.

Philadelphia strelila v tretej tretine tri góly po sebe, aby porazila Rangers 4:2. New York po dvoch tretinách viedol 2:1, no potom skórovali Sean Couturier, Jakub Voráček a Travis Konecny, ktorí stav otočili. Prvý gól Flyers vsietil Mark Streit a Michala Neuvirtha z 26 striel prekonali Pavel Bučnevič a Chris Kreider. Henrik Lundqvist urobil 27 zákrokov.

Loui Eriksson zažil debut v drese Vancouveru a hneď strelil dva góly. Pomohol nimi k výhre 4:0 nad Calgary, ku ktorej viedli aj presné zásahy Brandona Suttera a Jakea Virtanena a najmä 35 zákrokov Ryana Millera. Proti nemu sa postavil Chad Johnson, ktorý inkasoval štyri góly z 26 striel. V drese Flames si zahral aj Sean Monahan, ktorý odohral takmer 16 minút v prvom zápase po zranení chrbta.

Výsledky

Columbus - Boston 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
NY Rangers – Philadelphia 2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
Montreal – Toronto 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Edmonton – Winnipeg 5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
Vancouver – Calgary 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies