Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatar už zrejme pozná svoj útok, Jurčovi môže ubudnúť konkurencia

Jozef Struhár  
11.10.2016

Hlavný tréner Červených krídel z Detroitu, Jeff Blashill, mal počas tréningového kempu dilemu, pokiaľ išlo o zloženie jednotlivých útokov. Vyzerá to tak, že pár dní pred začiatkom sezóny už má podstatne jasnejšie.

Blashilla zaujala hra Tomáša Tatara na Svetovom pohári a zvažoval, že by ho mohol zaradiť do prvého útoku k Dylanovi Larkinovi. Slovenský útočník odohral jediný prípravný zápas nakoniec vo formácii s Henrikom Zetterbergom a Fransom Nielsenom.

Útok klubovej ikony a nováčika v mužstve, s ktorým si Tatar zahral v Tíme Európy na prestížnom turnaji v Toronte, nakoniec s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme aj vo štvrtkovom zápase proti Tampe Bay.

„V sobotu mali svoje chvíle. A budú ešte lepší. Páči sa mi, ako vyzerá tá formácia,“ prezradil Blashill pre The Detroit News.

Článok pokračuje pod reklamou

Kormidelník nevylúčil zmeny na poslednú chvíľu, no s jedným útokom už má jasno nejakú dobu. Luke Glendening, Drew Miller a Steve Ott budú s určitosťou tvoriť štvrtú formáciu.

Red Wings v pondelok urobili zaujímavý krok aj so zapísaním Teemu Pulkkinena na waiver listinu nechránených hráčov. A hoci tím dúfa, že si ho z nej nikto nestiahne, riziko je vysoké. Taká Carolina rada loví v týchto vodách útočníkov Detroitu (netvrdíme, že by to mala byť ona)...

Tento krok však môže nahrávať do karát slovenskému útočníkovi Tomášovi Jurčovi, ktorému sa zníži konkurencia v tíme. Okrem toho, ako Ansar Khan z MLive napísal: „Tento krok naznačuje, že Red Wings uprednostňujú Tomáša Jurča, ďalšieho zriedka využívaného útočníka.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies