Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
DAL
1
VGK
1
po 1. tr.
EDM
1
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Halák vychytal výhru, Sekerov Edmonton prehral

V nedeľu sa v NHL odohrali tri zápasy a v dvoch z nich malo Slovensko svoje zastúpenie. Brankár Jaroslav Halák vychytal víťazstvo, no toho sa tentokrát nedočkal obranca Andrej Sekera.

Halák doviedol Islanders k výhre nad Ducks

Newyorské derby prehrali, potom neuspeli ani s Thomasom Greissom proti Capitals. Islanders však napokon dokázali vyhrať s Jaroslavom Halákom v bráne. Slovenský brankár urobil v nedeľu 24 zákrokov, aby doviedol newyorský tím k výhre 3:2 nad Anaheimom v prvom domácom zápase sezóny. „Prvá výhra je vždy dôležitá. Znižuje to tlak a to hlavne po tom, ako nám dopadli prvé dva duely,“ priznal kapitán John Tavares pre AP. Výhra sa zrodila v predĺžení, v ktorom z 30. strely na bránu Johna Gibsona uspel Josh Bailey. „Isles“ viedli v zápase 2:0 po góloch Brocka Nelsona a Tavaresa, no Haláka v posledných 12 minútach tretej tretiny dokázali prekonal dvojbodoví Cam Fowler a Ryan Getzlaf. Kalifornský tím pod vedením Randyho Carlylea zatiaľ prehral všetky tri zápasy na päťzápasovom tripe. „Mali sme osem hráčov na Svetovom pohári, takže sme nemali šancu sa spolu zžiť s Randyho systémom hry. Stále sa učíme a každým dňom sa zlepšujeme,“ poznamenal Getzlaf. Islanders prišli v zápase o Caseyho Cizikasa, ktorý utrpel zranenie pri blokovaní strely.

Baileyho víťazný gól.

Hviezdy duelu: 1. J. Tavares (NYI), 2. J. Bailey (NYI), 3. R. Getzlaf (ANA)

Článok pokračuje pod reklamou

O’Reilly doviedol Sabres k výhre nad Oilers

Ryan O’Reilly zaznamenal dva góly a dve asistencie, aby doviedol Buffalo k výhre 6:2 nad Edmontonom. Brian Gionta sa tiež presadil dvakrát a o zvyšné góly sa postarali Kyle Okposo a Matt Moulson. Robin Lehner urobil 31 zákrokov. Kým Sabres oslávili svoju prvú výhru, Oilers zaknihovali prvú prehru. V prvej tretine pritom dokázali zásluhou Benoita Pouliota a Milana Lucica zmazať dvojgólovú stratu. Lucic strelil svoj prvý gól v novom drese a zaznamenal svoj 400. bod kariéry. Cam Talbot inkasoval šesť gólov z 23 striel, pričom jeden z hokejky O’Reillyho padol zo stredu klziska. V druhej tretine ho nahradil Jonas Gustavsson, ktorý čelil len jednej strele predtým, ako utrpel zranenie. Tak ako Connor McDavid, ani Andrej Sekera nebodoval. Slovenský obranca odohral takmer 22 minút a pripísal si strelu, dva bodyček a tri bloky. Buffalo okrem výhry potešili aj návraty Okposa a Dmitriho Kulikova do akcie.

O’Reillyho gól od stredu ľadovej plochy:

Hviezdy duelu: 1. R. O’Reilly (BUF), 2. B. Gionta (BUF), 3. L. Draisaitl (EDM)

Canucks zvrátili zápas proti Hurricanes

„Kosatky“ vyhrali aj druhý zápas sezóny. Branton Sutter rozhodol o prvej výhre v nájazdoch, teraz v predĺžení. Nabudúce to bude v riadnej hracej dobe? Nepredbiehajme. Dvadsaťsedemročný Američan v nedeľu zavŕšil obrat, po ktorom sa Vancouver tešil z výhry 4:3 nad Carolinou. Canucks pritom v strede zápasu prehrávali už 0:3. O vyrovnanie sa postarali Bo Horvat, Markus Granlund a Ben Hutton. Jacob Markström urobil 19 zákrokov. Hurricanes na zápas spomínať radi nebudú, ale nestalo sa prvýkrát, čo prišli o trojgólové vedenie. Stalo sa im to aj v otváracom zápase. Sľubný náskok tentokrát vybudovali Viktor Rask, Teuvo Teräväinen a Justin Faulk. Eddie Läck inkasoval štyri góly z 31 striel.

Sutterov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Sutter, 2. M. Granlund, 3. B. Hutton (všetci VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 24/26 (92,3%) - - - - - - -
A. Sekera (EDM) 21:56 0 0 0 0 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies